web analytics

NATUURLIJK JE WEERSTAND VERHOGEN TIJDENS DE WINTER

Het hoogtepunt van de griepepidemie is inmiddels voorbij. Voor mij is dat vaak het moment waarop ik ziek wordt – always late to the party. Ook nu heb ik het goed te pakken, terwijl ik an sich niet zo vaak ziek ben. Ik ging op zoek naar enkele natuurlijke middeltjes die je weerstand verhogen en heb er een groot aantal gevonden! Beter voorkomen dan genezen is hier dan ook het uitgelezen motto.

natuurlijk weerstand verhogen

Amanprana botanico mixen

weerstand natuurlijk verhogen

Amanprana bracht recent een reeks kruidenmixen op de markt. Deze bussen zijn erg eenvoudig om te gebruiken en zorgen voor een gemakkelijke opnamen van belangrijke vitaminen en mineralen. Er zijn verschillende varianten (Curcumax, Adapto, Immuno, …) met elk een eigen smaak en focus.

Immuun actief van Pure Encapsulations

Ook Pure Encapsulations heeft een weerstandsverhogend product in het gamma. Deze capsules bevatten geen overbodige vulstoffen (hoera!) en zijn lekker makkelijk in gebruik. Hier moet je je uiteraard geen zorgen maken om de smaak, aangezien je de pil gewoon doorslikt.

Phytexponent

Dit kruidenelixir bevat een hele hoop natuurlijke extracten die je weerstand zouden verhogen. De smaak is verschrikkelijk, maar de ingrediënten zijn geweldig! Je giet elke dag een paar druppels van het goedje in een glas vruchtensap of water. Handig in gebruik en erg puur! Alleen de smaak is voor mij best een minpunt van Phytexponent.

Zo zie je maar dat weerstandverhogende producten niet enkel gaan om pillen. Uiteraard bepaal je zelf wat voor jou het beste werkt. Naast bepaalde merken en producten kan je er natuurlijk ook op letten dat je voldoende groenten en fruit binnen krijgt. Zeker nu maart zo grauw en guur blijkt te zijn, is het belangrijk om je lichaam een handje te helpen. Voldoende slaap, een goede voeding en regelmatig bewegen kunnen al heel erg helpen. Ben jij deze winter al ziek geweest?

Gerelateerde Artikelen

GEEF OM HAAR 2012

PARABEN IN COSMETICS

4 reacties op “NATUURLIJK JE WEERSTAND VERHOGEN TIJDENS DE WINTER”

  1. Goed artikel! Ik heb het ondertussen ook weer een griepje te pakken terwijl ik normaal wordt overgeslagen door de epidemie. Ik kende de producten nog niet, voor de Aranprana klinkt fijn.

Geef een reactie

CommentLuv badge