web analytics

MY FAVORITE BELGIAN BRANDS

Dat het kleine België heel wat groot talent bevat, dat staat buiten kijf. Ik heb in de jaren dat ik blog al ongelofelijk fijne, natuurlijke, Belgische merken leren kennen en die wil ik ook graag aan jullie voorstellen. Misschien ken je ze al, misschien nog niet, maar ze zijn allemaal het ontdekken waard. Want binnen eigen land shoppen is niet alleen goed voor de economie, maar ook voor het milieu, want de producten hoeven niet de halve wereld over verscheept te worden om in jouw badkamer terecht te komen.

review natural self all night star light night cream

Natural Self

De foto bovenaan dit artikel is de dagcrème van Self. Deze -vrij nieuwe- Belgische onderneming richt zich helemaal op natuurlijke producten met mooie ingrediënten. Ik ben helemaal fan van deze nachtcrème en heb ook enkele staaltjes van andere producten gebruikt die er in de smaak vielen. Een heerlijk merk! (review)

RainPharma

review-rainpharma-rosemary-skin-wash-aromatherapy

Van RainPharma ben ik al jaren fan! Hun doucheproducten zijn geweldig, maar ook hun gezichtsverzorging is top. Mijn grote favoriet? De After Oil. Zeker het uitproberen waard! (reviews)

Lìkami

review likami tonic face cream organic natrual

Lìkami is dan weer een recente ontdekking, maar ik ben nu al fan! De producten zijn erg kwalitatief, met mooie ingrediënten en een fantastische filosofie. Ik ben benieuwd naar meer! (review)

Cîme

review-cime-magnificent-mandarine-rosee-de-roses

Cîme is een van de eerste Belgische merken die zich focuste op natuurlijke ingrediënten en milieuvriendelijkheid. Dit merk is een beetje een wereldverbeteraar en dat kan ik alleen maar aanmoedigen. Aanraders: Rosée de Roses en de droge olie. (review)

Bee Nature

review bee nature shampoo soap hand

Bee Nature en ik zijn niet altijd even dikke vrienden. De shampoo van het Belgische merk vind ik heerlijk, maar de handcrème vond ik dan weer wat flauwtjes. Over de ingrediënten hoor je mij alleszins niet klagen: die zijn top! (review)

Andere te ontdekken, Belgische merken zijn Cent Pur Cent, Les Couleurs De Noir, Tropika, Ikari en JYB, maar met deze merken heb ik maar een beperkte ervaring.

Gerelateerde Artikelen

winactieweek 7 olea zolea

WINACTIE #7 OLEA VERRASSING

7 reacties op “MY FAVORITE BELGIAN BRANDS”

  1. Heel leuk om te zien dat je mensen bewust maakt van de oorsprong van cosmeticaproducten, het is idd absurd dat iets heel ver moet reizen om dan bij jou terecht te komen. Leuk artikel dus!

Geef een reactie

CommentLuv badge