web analytics

MY DAILY ROUTINE

Het is lang geleden dat ik jullie nog eens toonde wat ik zo elke dag op mijn gezicht smeer. Bij deze is het er nog eens tijd voor! Ik vertel jullie hoe mijn dagelijkse routine er uit ziet, welke producten ik gebruik en dus stiekem ook wat mijn favorieten zijn.

daily routine

 

Ochtendroutine:

 daily routine

’s Morgens begin ik de dag met een face wash van Essential care. Ik maak mijn handen nat, neem ongeveer een erwt van het product en wrijf dat even open in mijn handen. Daarna breng ik het op mijn huid aan en masseer ik het in. Even afspoelen met lauw water en klaar!

Ik volg de facewash op met een toner van Biodermal. Normaalgezien gebruik ik een toner van Cattier-Paris, maar net toen die op was, viel deze van Biodermal met de Deautybox op de mat. Deze is dus nieuw in mijn routine! Even met een wattenschijfje over mijn gezicht en de reiniging zit er al weer op.

Als dagcrème gebruik ik de Organic Rose Moisturizer van Essential Care. Deze trekt zo snel in! Als ik zin heb in een egalere teint, gebruik ik de Beauty Balm van Lavera. Die poeder ik wel even af, want hij is net te vet voor mijn huid.

Eén keer per week gebruik ik de Savon Noir van Alepia, voor een grondige reiniging. Dat doe ik tijdens een uitgebreide douche of badsessie.

Dat was de ochtendroutine. Na deze stappen breng ik ook elke dag mascara, eyeliner (wit op de waterlijn en zwart met een wing) en deze highlighter/bluh/bronzer (haha 3 in 1!) van Essence aan. Als ik zin heb in iets meer ‘sparkle’, dan kies ik voor de blush van Avril. Na al dat tutten ben ik klaar om de deur uit te gaan!

 

Avondroutine:

daily routine

’s Avonds gebruik ik als eerste de zelfgemaakte Angels on Bare Skin. Dit doe ik niet elke dag, maar enkel wanneer mijn huid het kan gebruiken, zo’n 3 keer in de week. Daarna gebruik ik weer een toner op een wattenschijfje en breng ik een royaal laagje Dream Cream aan. Dream Cream is echt mijn favoriete nachtcrème! Ik gebruik hem dan ook al jaren.

Elke week gebruik ik ook een gezichtsmaskertje. Ik merk dat die routine erg veel goeds voor mijn huid doet. Het liefst gebruik ik Catastrophe Cosmetic van Lush, maar andere kleimaskers (zowel zelfmaak als dat van Cattier-Paris) kan ik erg appreciëren.

 

Zo, dat was mijn routine! Ik gebruik niet overdreven veel spullen, omdat ik er in geloof dat té veel niet goed is voor je huid. Maar ik gebruik ook niet bepaald weinig. Ik ben er namelijk ook van overtuigd dat een goede reiniging erg belangrijk is voor je huid!

Welke producten gebruik jij zoal dagelijks?

 

Gerelateerde Artikelen

Afbeelding 8

NIEUWE LAYOUT!

instamonth april 2016

INSTAMONTH SEPTEMBER 2016

17 reacties op “MY DAILY ROUTINE”

    1. Nee klopt! Ik gebruik enkel de producten op de foto :) Wanneer ik ’s avonds Angels on Bare Skin gebruik en nadien de toner, zie ik dat er zo goed als niks meer op het watje zit. Werkt dus perfect voor mij!

  1. Fijne spullen gebruik je! Ik gebruik dagelijks altijd Actieve Stoffen en micellaire lotion van Etat Pur, een reiniger van een merk dat ik niet ken maar een keer gekregen heb (reinigt wel heel diep), dag/nachtcrème van Etat Pur of Nivea. Make-up gebruik ik bijna elke dag, maar als ik een dag thuis ben (vaak wel 1 dag in de week), doe ik lekker niks op zodat mijn huid even kan bijkomen.
    Kirsty onlangs geplaatst..Rijst met kibbeling in zoetzure sausMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge