web analytics

MY 5 FAVOURITE PRODUCTS

Vandaag toon ik jullie de 5 producten die op dit moment mijn favorieten zijn. Daarbij heb ik vooral nagedacht welke producten ik nog opnieuw zou kopen en waarom. Eerst ging ik er een aantal zelfgemaakte producten in stoppen (zoals mijn lippenbalsem, echt mijn nummer 1!), maar daar hebben jullie natuurlijk niet veel aan. 

Het was nog niet zo gemakkelijk, want ik heb best veel producten vervangen door iets zelfgemaakt (denk aan: shampoo, bodylotion, lippenbalsem, toner, …). Maar dit is er uiteindelijk uitgekomen:


5. Solid Perfume in de geur Ginger (review):

Eindelijk een parfum waar ik geen hoofdpijn van krijg! De meeste geuren werken zo op mijn limbisch systeem dat ik ’s avonds als een zombie voor me uit zit te staren. Dat is dan ook de reden dat ik meestal geen parfum draag. Maar Lush’s Gorilla Perfumes blijven lang hangen en ruiken bovendien heerlijk. Deze koop ik sowieso opnieuw! En ik ben ook erg benieuwd naar de andere geuren. Wanneer de Lush in Gent opent, spring ik snel eens binnen.

4. Hei Poa Monoï De Tahiti (info):

Wanneer ik geen whipped shea butter op mijn lichaam smeer, maak ik zo goed als altijd gebruik van deze olie van Hei Poa. Vooral in de zomer is dit product echt geweldig. Het zorgt ervoor dat je huid gevoed wordt en er goed uitziet. Om de geur alleen zou ik opnieuw zo’n glazen fles kopen!

3. Essence Tinted Moisterizer:

Een relatief nieuwe aankoop, maar wel een goede! Deze dagcrème houdt mijn huid gehydrateerd, maar mat en ruikt erg lekker. Voor 2 euro krijg je al een tube van 50 ml! Beste aankoop op beauty gebied dit jaar. 

2. Yves Rocher Miceller Cleansing Water (review):

Wanneer ik geen gebruik maak van mijn zelfgemaakte toner, gebruik ik deze van Yves Rocher. Hij bevat erg veel goede ingrediënten en maakt mijn huid zacht en schoon. Wanneer ik ergens naartoe ga voor meerdere dagen, neem ik steevast een klein flesje van dit product mee.

1. Dream Cream van Lush (review):

Zeker mijn all-time favourite! Dream Cream gebruik ik nu al zo’n 2 jaar en het heeft echt veel goeds voor mijn huid gedaan. Niet dat ik zo’n probleemhuid heb (denk aan eczeem of psoriasis), maar ik heb af en toe last van droge benen of rode vlekjes in mijn gezicht. En daar helpt het voor mij dan ook perfect voor. Ik gebruik Dream Cream als nachtcrème en in de winter ook als bodylotion. Zo’n grote pot kost niet weinig, maar hij gaat wel erg lang mee.

Wat zijn jouw favoriete producten op dit moment?

Gerelateerde Artikelen

Zolea homemade beauty DIY boek

HOMEMADE BEAUTY

4 reacties op “MY 5 FAVOURITE PRODUCTS”

  1. Qua werking is hij echt top, net dat beetje extra coverage :) wat betreft de ingrediënten: dat kan beter. Ik schrijf er binnenkort nog eens een review over! 

  2. Ik ben ook al een tijdje benieuwd naar de tinted moisturizer, ik neem hem denk ik binnenkort toch gewoon mee, voor die twee euro kan er niet veel mis gaan als de tint niet goed is:p

Geef een reactie

CommentLuv badge