web analytics

MISS GREEN FAIR WEAR

Niet alleen mijn badkamerkast, maar ook mijn kleerkast wordt steeds groener. Ik vind het belangrijk dat mijn kledij in menswaardige omstandigheden gemaakt wordt, dat het productieproces niet te milieuvervuilend is en dat het product duurzaam is. Niet gemakkelijk wanneer je op een studentenbudget leeft dus daarom kom ik vaak toch bij H&M terecht…

Miss green fair wear outfit review

Miss Green is een tof merk met mooie kledij die van duurzame materialen gemaakt wordt. De arbeiders werken in goede omstandigheden en krijgen een eerlijk loon. De stoffen zijn zo veel mogelijk biologisch en de kledingstukken worden op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. Wat ik ook erg belangrijk vind, is dat de kleding gewoon modieus is, want een rasechte hippie ben ik niet en voor mij mag het allemaal wel wat moderner.

review miss green debra top fair wear

Van Miss Green kreeg ik de leuke top Debra opgestuurd in de kleur Tea Green. Deze top is gemaakt van biologisch katoen wat hem erg luchtig maakt. Mijn broer vond het een beetje een ‘patattenzak’, maar zelf vind ik de rechte snit lekker nonchalant.

review miss green debra fair wear

De kledij van Miss Green is niet H&M-goedkoop, maar wel betaalbaar en van hoge kwaliteit. Zo’n kledingstuk gaat echt jarenlang mee! Debra kost je €59,95 en is naast Tea Green ook in zebraprint, wit en blauw beschikbaar. Wanneer ik wat centjes ga verdienen, vind je me zeker en vast vaak op hun webshop terug!

7 reacties op “MISS GREEN FAIR WEAR”

  1. Oh, ik vind Miss Green echt super. De stijl is inderdaad eerder basic, maar dat houdt de looks ook wel strakker, goed combineerbaar en nog verder personaliseerbaar met accessoires. En da’s ook een stukje duurzaamheid, toch? :)

Geef een reactie

CommentLuv badge