web analytics

MIJN FAVORIETE DIERPROEFVRIJE PARFUMS

Veel van de parfummerken bij de parfumerie zijn niet dierproefvrij. Zo’n parfums koop ik dan ook al jaren niet meer, maar natuurlijk hou ik ook wel van een lekker geurtje. Vandaag vertel ik je meer over mijn favoriete – dierproefvrije – parfums!

mijn favoriete natuurlijke parfums

(bron foto)

& Other Stories

De parfums van & Other Stories zijn heerlijk en ook helemaal dierproefvrij! Zelf heb ik twee bodymists op de kast staan: Mediterranéen (mijn favoriet!) en A Scent Of Dreams (uit de sale geplukt). Volgende week opent de & Other Stories in de Veldstraat in Gent, hoera!

Victoria’s Secret

Ook de body splashes van Vicoria’s Secret zijn dierproefvrij! Deze body mists zijn vooral voor diegene die houden van zoete geurtjes, maar daar hoor ik zeker bij. Ik heb een eau de toilette (niet meer in de collectie) en een bodysplash (Mango Temtation) die ik beiden heerlijk vind!

Edit: Victoria’s Secret verkoopt sinds 2014 ook in China en is dus niet meer dierproefvrij. Zo zie je maar dat je zo’n grote merken vaak opnieuw moet controleren. Sorry voor de foute informatie! (bron)

The Body Shop

Natuurlijk kan The Body Shop niet in dit gamma ontbreken. Zelf heb ik twee geuren: White Musk Smoky Rose en Fijan Water Lotus. Twee heel verschillende geuren, maar The Body Shop heeft zo’n groot gamma dat er voor iedereen wel iets tussen zit!

Lush

Als je echt een bijzondere geur wil, dan zit je goed bij Lush. Mijn favoriet is Tuca Tuca, maar die wordt niet meer gemaakt (écht wenen). Karma, Gingery, Sikkim Girls en Vanillary vind ik ook fantastisch! Ga zeker ook eens ruiken aan de solid perfumes, want: fijn geprijsd, heerlijk geurend en handig voor onderweg.

Pacifica

Nog een merk met solid perfumes is Pacifica. Hun aanbod is erg groot en de solid perfumes zijn ook volledig natuurlijk . Ik heb de geur California Star Jasmine, maar ook Tuscan Blood Orange vind ik heerlijk ruiken! Pacifica is hier helaas moeilijker verkrijgbaar.

Natuurlijk zijn er nog een hoop meer merken, maar dit zijn mijn favorieten! Welk parfum draag jij dagelijks?

Gerelateerde Artikelen

november favorites 2014

NOVEMBER FAVORITES 2014

august favorites 2013

AUGUST FAVORITES 2013

october-favorites-2016-green-beauty-organic-cruelty-free

OCTOBER FAVORITES 2016

24 reacties op “MIJN FAVORIETE DIERPROEFVRIJE PARFUMS”

  1. De webshops Bio-Amable en Greenbeautyshop (wel uit Nederland) verkopen verschillende parfums (en ook andere producten) van Pacifica :)

  2. Wauw, ik dacht gisteren nog: “ik wil nog eens naar de & Other Stories, maar dan moet ik nog eens in Antwerpen zien te geraken. Waarom is er geen & Other Stories in Gent?” ;)

  3. Zo jammer hé, dat er merken zijn die ineens dierproeven uit gaan voeren gwn om in china te mogen verkopen :( TBS geuren vind ik altijd lekker en zijn goed verkrijgbaar dus daar ben ik blij mee :)

  4. Fijn artikel. Ik had eigenlijk de zoektocht naar dierproefvrije parfum bijna opgegeven. Heb gisteren zelfs proefjes gehaald van niet dierproefvrije merken. Ik wist gewoon niet waar ik moest zoeken. Wat stom, ik heb helemaal niet aan TBS gedacht! Daar ga ik dus binnenkort even kijken. Soms moet het gewoon net zo zijn dat je op het juiste moment het juiste artikel leest. Thanks!
    Marion onlangs geplaatst..The Big WishlistMy Profile

  5. Ik gebruik peer-karamel parfum van Yves Rocher. Ik heb juist een vraagje: wat is het verschil tussen parfum en bodymist? Want als & Others ook naar Gent komt moet ik er zeker eens binnengaan :)

    1. Parfum is sterker geconcentreerd en blijft langer hangen. Een body mist heeft dus niet zo’n sterke geur, maar ik vind dat de body mists van & Other Stories wel lang geur geven :)

Geef een reactie

CommentLuv badge