web analytics

MIJN FAVORIETE BELGISCHE BLOGGERS

Aan bloggers geen gebrek op het wereldwijde web, maar Belgische bloggers worden vaak een beetje over het hoofd gezien. Dat is jammer want ook hier vind je een aantal fantastische bloggers. Ik zette enkele van mijn favoriete Belgische bloggers op een rijtje.

favoriete Belgische bloggers

The Life Factory

belgische bloggers

Arne en Frauke vormen het geweldige team achter The Life Factory. Hier vind je lekker veel DIY inspiratie, leuke recepten, freebies en af en toe wat make-up. De prachtige foto’s en mooie layout alleen al zijn een bezoekje waard!

Beautyloves

belgische bloggers

Stamatia blogt al jaren en haar mooie foto’s en persoonlijke touch maken Beautyloves zo leuk om te lezen. Hier komen vooral veel reviews voorbij, maar altijd eerlijk en duidelijk!

Haarscherp

belgische bloggers

Natuurlijk ben ik niet alleen maar bezig met beauty, maar bezoek ik ook geregeld andere blogs. Haarscherp is daar een goed voorbeeld van. Laura blogt eigenlijk over ‘vanalles’, maar is altijd inspirerend en maakt prachtige foto’s.

June

belgische bloggers

Ik reis graag en ik lees ik graag reisblogs. June combineert travel met food en dat is erg geslaagd. Je vindt hier leuke hotspots en adresjes, zowel dichtbij als veraf.

No Glitter No Glory

belgische bloggers

Ook op No Glitter No Glory vind je een beetje ‘vanalles’ en opnieuw val ik voor Patricia’s prachtige foto’s. Bomvol inspiratie!

Uiteraard heb ik nog veel meer favoriete Belgische bloggers, maar ik wou de selectie bewust gedifferentieerd en beperkt houden. Hopelijk ontdekken jullie zo ook wat Belgisch talent.

Gerelateerde Artikelen

ecoproof jackets duurzaam jas mode

10 ECOPROOF FALL JACKETS

17 reacties op “MIJN FAVORIETE BELGISCHE BLOGGERS”

Geef een reactie

CommentLuv badge