web analytics

MIJN 5 FAVORIETE NATUURLIJKE SHAMPOOS

Ik hoor in mijn omgeving vaak dat mensen op zoek zijn naar een fijne, natuurlijke shampoo maar dat ze geen idee hebben waar te beginnen. Zelf heb ik al erg veel merken en verschillende shampoos uitgetest en ik heb ook wel een duidelijk beeld van wat ik verwacht van een shampoo. Daarom presenteer ik jullie vandaag mijn vijf favoriete shampoo’s!

favoriete natuurlijke shampoo

(bron foto)

Douce Nature

review douce nature shampooing fleur shampoo

De vaste shampoo voor droog haar van Douce Nature (review) is al heel erg lang mijn favoriete product. Naast een fijne prijs (6 euro ongeveer), gaat deze shampoo ook nog eens erg lang mee, is hij handig tijdens het reizen en maakt hij mijn haar lekker zacht en gezond. Deze koop ik nog steeds opnieuw als mijn testshampoo’s op zijn!

Yes To Carrots

review yes to carrots shampoo

Deze enorme fles shampoo van Yes To Carrots (review) kost ongeveer 8 euro, dus lekker betaalbaar. De shampoo schuimt erg goed en is zuinig in gebruik. Mijn haar glanst er mooi van en ruikt ook lekker. Enige minpunt is dat ik van andere mensen hoorde dat ze er jeuk van kregen! Daar heb ik tot nu toe nog nooit last van gehad…

Less Is More

review less is more shampoo

Ook over de Mallowsmooth Shampoo van Less is More (review) ben ik altijd heel erg tevreden geweest. Dit merk maakt gebruik van erg fijne ingrediënten en dat zie je jammer genoeg terug in de prijs. Deze producten zijn toch wat duurder (rond de 25 euro), waardoor ik makkelijker voor een ander merk kies.

Urtekram

review urtekram shampoo

Urtekram is relatief lang een onbekend merk gebleven voor mij, maar na het testen van hun Rasul Shampoo (review) was ik helemaal om. Deze shampoo bevat rhassoul klei en die zorgt voor een schone hoofdhuid, zacht haar en lekker veel volume. De prijs valt ook goed mee met zijn €10,50.

NeoBio

review neobio shampoo

Als laatste wil ik ook nog even Neobio onder de aandacht brengen. Ook dit merk is relatief onbekend, maar heel erg fijn! De appelshampoo (review) geeft fijn haar wat meer swung en het kleine flesje gaat lang mee. Voor nog geen zes euro zit je zeker goed!

Deze fijne shampoos zijn het allemaal waard om eens uitgetest te worden! Wat is jouw favoriete shampoo?

Gerelateerde Artikelen

top 10 onder 10 euro

TOP 10 UNDER €10

May favorites 2014

MAY FAVORITES 2014

6 reacties op “MIJN 5 FAVORIETE NATUURLIJKE SHAMPOOS”

  1. Ik gebruik momenteel iets met citrus van Petal Fresh en ben er wel tevreden over! Was hiervoor altijd een overtuigd Lushie maar begon het toch wat duur te vinden. Mijn nieuwe shampoo was maar 5-6 euro (denk ik) voor een halve liter :)

Geef een reactie

CommentLuv badge