web analytics

MIJN 5 FAVORIETE BLOGS!

Ik ben een gewoontediertje, dus elke dag doe ik standaard mijn rondje langs mijn favoriete blogs. Mijn volg-lijstje in Bloglovin’ is ellenlang en ik heb elke dag genoeg te lezen! Vandaag stel ik vijf blogs voor die ik al lang en erg graag volg. Kijkt u mee!

favoriete bloggers

IKBENIRISNIET

Ikbenirisniet is één van de allerleukste persoonlijke, groene blogs. Naar mijn bescheiden mening dan he. Iris blogt over haar leven: recepten, konijnen, positieve levensquotes en soms wat ongevraagd advies (hoera!). Normaal volg ik een blog voor de interessante artikelen of mooie foto’s, maar IkbenIrisniet volg ik voor al het voorgaande PLUS haar leuke persoonlijkheid.

Last Days Of Spring

Ook Marlous volg ik al eeuwig, haar blog is uitgegroeid tot één van de grotere lifestyle blogs van Nederland, wat ik echt super leuk voor haar vind! Bij Last Days Of Spring ben je aan het juiste adres voor leuke hotspots, interessante lifestyle tips, interieurinspiratie en af en toe een goed recept. Haar foto’s zijn ook altijd heel erg leuk en ze lijkt me zo’n lief persoon!

Naoki

Sophie van Naoki is altijd heel erg up to date wat betreft bedrijven die op dieren testen. Bij haar weet je zeker dat je altijd de juiste informatie krijgt! Jammer dat haar blogs over dierproeven soms negatieve reacties van bedrijven oproepen, want ik vind wat ze doet net heel bewonderenswaardig! Mijn lievelingspost is de Happy Monday Blend, elke maandag een frisse dosis inspiratie!

xWiesx

Wies volg ik niet voor de product reviews (vaak producten die niet dierproefvrij zijn), maar voor haar fantastische looks! Wies is echt een heldin met oogschaduw, eyeliner en valse wimpers. Haar looks vind ik het allerleukste om te bekijken omdat haar foto’s ook altijd erg mooi en duidelijk zijn. Daar kan ik nog wat van leren!

Snow White Glamour

Als laatste geef ik jullie ook nog één van mijn favoriete Belgische blogs mee: Snow White Glamour. Hanne update iets minder dan vroeger, maar haar posts zijn altijd erg leuk om te lezen. Met typische Gentse woorden tussendoor, maakt ze zelfs een artikel over een onderbroekenwinkel wijs om te lezen!

Ik vond het moeilijk om vijf blogs te kiezen die echt tot mijn favorieten behoren, ik lees namelijk ZO VEEL blogs erg graag! Er hadden net zo goed 50 blogs voorgesteld kunnen worden. Misschien doe ik dat ook wel nog eens ;)

Wat is jouw favoriete blog? (En nu niet die van jezelf promoten he, sloebers!)

Gerelateerde Artikelen

march favorites 2015 maart

MARCH FAVORITES 2015

May favorites 2014

MAY FAVORITES 2014

daily routine

MY DAILY ROUTINE

25 reacties op “MIJN 5 FAVORIETE BLOGS!”

Geef een reactie

CommentLuv badge