web analytics

MERRY CHRISTMAS! + LOOK

Vrolijk kerstfeest! Ik hoop dat je een erg gezellige dag beleefd, je er van geniet en dat je iets krijgt wat je graag wou. Heb je vandaag geen familie of vrienden over de vloer, dan hoop ik dat je gewoon lekker kan cocoonen (en misschien een beetje blogs kan bijlezen ;)). Vandaag toon ik je mijn kerstlook!

merry christmas

Foto van deze site.

Gebruikte producten:

 • BM Beauty mineral foundation in de kleur Naked
 • Essence Sun Club Shimmer Powder
 • Clinique lipstick
 • E.L.F. losse oogschaduw in de kleuren Golden en Seductive

christmas make-up look

 • E.L.F. Mineral Eyeshadow Primer
 • E.L.F. Mineral Volumizing Mascara
 • Essence Brow Designer Eyebrow Pencil
 • Benecos Natural Kajal Eyeliner in White
 • Oogschaduwkwasten van Dr. Hauschka
 • Poederkwast van BM Beauty

christmas make-up look

De look is erg eenvoudig na te maken en ook typisch kerst. Ik werkte enkel met gouden en zwarte oogschaduw. Als basis gebruikte ik een oogschaduw primer van E.L.F., waardoor de look langer mooi blijf en niet zo snel in alle plooitjes gaat zitten. Voor een beetje extra definitie, kan je ook nog een (winged) eyeliner aanbrengen.

christmas makeup look

holiday makeup look

holiday makeup look

Op de lippen draag ik All Heart van Clinique, uit een Deautybox van het voorbije jaar. Een fijne verry berry kleur die ik graag draag. Nu nog aan de slag met mijn haar en kledij!

Geniet van kerst en tot binnenkort!

Gerelateerde Artikelen

look new years eve great gatsby

LOOK: NEW YEARS EVE

Lush Emotional brilliance

A LUSH LOOK

15 reacties op “MERRY CHRISTMAS! + LOOK”

 1. Mooie look! Leuke kleuren heb je gebruikt, zeker wel kerstig;) Ik ging met de kerst qua oogschaduw voor een nude/goudkleurige basis tot aan mijn wenkbrauw met op het ooglid een donkerbruine kleur. Klein laagje zwarte eyeliner en een nudekleurtje op de onderste waterlijn. Kreeg er zelfs een complimentje over van, jawel, een man. Dus mijn dag kon niet meer stuk haha. Fijne jaarwisseling alvast:) xxx
  Yvonne onlangs geplaatst..Goede voornemens!!My Profile

 2. Wat mooi, de lipstick kleur staat je erg goed! Ik heb trouwens je pakketje ontvangen..dat was echt een super leuke verrassing! Dankjewel :D

  1. Aah yay! Ik ben blij dat het nog redelijk snel tot bij jou is gekomen :) Was de bedoeling dat het er voor kerst was, maar naar Nederland in de feestperiode is voor de post een hele opgave ;)

Geef een reactie

CommentLuv badge