web analytics

MAY FAVORITES 2015

Elke maand ontdek ik nieuwe producten, dat is een van de voordelen aan blogger zijn, en sommige zijn fantastisch en blijf ik met veel liefde gebruiken. Ook in mei heb ik weer een aantal pareltjes gevonden!

may favorites 2015

Aman Prana Extra Virgin Cocos Oil:

Om mijn make-up te verwijderen gebruik ik nog het liefst van al een pure olie. Deze van Aman Prana is koudgeperst en van een uitstekende kwaliteit! Wat kokosolie betreft is dit echt één van de meest kwalitatieve die op de markt zijn. Ik gebruik deze ook erg graag als haarserum (ruikt heerlijk!) of als overnight haarmasker.

Dermalogica Solar Booster SPF 50:

In de winter ben ik niet zo bezig met SPF (slecht – I know), maar van zodra de zon een beetje meer power heeft, probeer ik mijn huid zo goed mogelijk te beschermen. Ik hou van de zon en ook van zonnebaden, maar wel op een verantwoorde manier. Deze SPF van Dermalogica is mijn dagelijkse beschermengel!

Rituals Mandi Lulur Sugar Scrub:

Ik ben dol op suikerscrubs (én zoutscrubs!) en inmiddels ben ik ook verzot op de geur van Rituals’ Mandi Lulur. Jammer genoeg Limited Editon, dus des te meer reden om zelf eens aan de producten te gaan ruiken!

may favorites

The Body Shop Honey Bronze Tinted Leg Mist:

Zoals ik al zei hou ik van zonnebaden, maar het weer valt de laatste dagen wat tegen. Ik word snel bruin, maar je kan een tintje gemakkelijk faken met een zelfbruiner. Deze is ideaal voor ‘een gelegenheid’, want was je er onder de douche gewoon weer af. Blijkbaar minder geschikt voor wie al getint is van zichzelf, dan zie je er niet veel meer van terug op je huid.

The Body Shop Honey Bronze Highlighting Dome:

Nog een product uit de Honey Bronze lijn: de highlighting dome. Ideaal voor een mooie, zonnige gloed en subtiele glans. Ook gewoon leuk om te gebruiken, want de verpakking is zo leuk.

Lovea Monoï de Tahiti Dry Oil SPF 30:

Zon = monoï de Tahiti (ben ik de enige?). Olie bij het zonnen vind ik een stuk fijner dan die witte, plakkerige zonnemelk. Zeker als die olie dan ook nog eens ruikt naar mijn favoriete zomergeur! Deze gaat sowieso mee naar Amerika deze zomer!

Gerelateerde Artikelen

november favorites 2015_1

NOVEMBER FAVORITES 2015

September favorites

SEPTEMBER FAVORITES 2014

januari favorites 2015

JANUARY FAVORITES 2015

9 reacties op “MAY FAVORITES 2015”

Geef een reactie

CommentLuv badge