web analytics

MAY FAVORITES 2014

Het is weer blokperiode dus af en toe vergeet ik welke dag het is, maar vandaag is de laatste dag van mei en dat betekent favorietentijd! Ik heb mijn chou’kes van de voorbije maand weer samen gesprokkeld en voor u opgelijst.

May favorites 2014

 • & Other Stories Body Mist Méditerranéen:

Bij de opening van & Other Stories in Antwerpen kon ik het niet laten om een Body Mist mee naar huis te nemen. Door de 20% korting die avond koste het flesje me nog 12 euro (anders 15 dus). Méditerranéen is een frisse, fruitige geur die geweldig is wanneer de zon schijnt! Ik draag hem al sinds ik hem heb standaard elke dag en de geur blijft verrassend lang hangen. Moroccan Tea vond ik ook heerlijk, dus die staat op de wishlist.

 • Rituals Summer Bliss Shower Oil (review):

Nog zo’n zomergeur! Als de zon niet tevoorschijn komt, moeten we zelf maar dat zomergevoel creëren. Deze Shower Oil doet dat perfect. Hij is nu bijna op en aangezien hij Limited Edition is, moet ik binnenkort een nieuwe scoren! Ik heb staan twijfelen voor de geurstokjes, maar vind de geur daarvan echt niet vergelijkbaar met dit fijne doucheproduct. Jammer!

May favorites 2014

 • Physalis Lavendula Super etherische olie:

Ik heb last van een eczeemplek op mijn hand (tussen mijn vingers) en iemand raadde me etherische olie van lavendel aan. Sinds ik elke avond enkele druppels Lavendula Super gebruik is de plek langzaam aan het wegtrekken! Ik ben dus heel erg tevreden (want die cortisonezalf is nu ook niet bepaald ideaal…).

 • The Body Shop Tea Tree Flawless BB Cream (review):

In de review lazen jullie al dat ik erg enthousiast werd van de nieuwe BB Cream van The Body Shop. Ik gebruik hem dagelijks want tijdens het studeren heb ik geen zin om me elke dag echt op te maken. Dankzij deze tube kan ik toch met een gerust hart de deur uit (want hallo stresspuistjes!).

may favorites 2014

 • Weleda Granaatappel Verstevigend Serum (review):

Ook het serum van Weleda heeft het tot mijn favorieten weten te schoppen. Door de verfrissende en verstevigende werking is dit serum ideaal als oppepper voor het slapen gaan. Trekt ook bijzonder snel in, want als ik wil slapen moet het allemaal een beetje sneller gaan.

 • The Body Shop Mango Body Sorbet:

Deze review komt er heel snel aan, want ik ben behoorlijk fan van de Mango Body Sorbet! Deze body lotion werkt erg verfrissende en het is heerlijk om je in te smeren met een ijsje, njam! De ingrediënten zijn niet zo geweldig en in het begin geeft de Body Sorbet een beetje een plakkerig gevoel, toch vind ik dit een geweldig zomerproduct. En die geur…!

Dat waren ze weer, mijn zes favoriete producten van de voorbije maand! Wat waren die van jou?

Gerelateerde Artikelen

october favorites 2013

OCTOBER FAVORITES 2013

favoriete groene webshops

MIJN FAVORIETE GROENE WEBSHOPS

september favorites 2015

SEPTEMBER FAVORITES 2015

14 reacties op “MAY FAVORITES 2014”

 1. Ik vind het altijd leuk om favorieten van landgenoten te lezen :-)
  Ze zien er heel interessant uit. Ik ga er een paar proberen.
  Over de sorbets van TBS ben ik helaas minder enthousiast. Ik hou echt niet van de textuur. Die trekt bij mij niet in …

Geef een reactie

CommentLuv badge