web analytics

MAY FAVORITES 2013

Dafuq is er mis met het weer zeg? Er komen nu zelfs berichten dat het er deze zomer niet meer van gaat komen. Begin mei was ik nog helemaal klaar om me summerproof te maken, maar dat optimisme is nu al een beetje verdwenen. Gelukkig ga ik in juni nog een weekje naar de zon. Kijk verder voor mijn favorieten van deze maand!

/

may favorites

/

/

  • e.l.f. Mineral Lipstick in Rosy Tan (review):

De ideale lipstick voor een subtiele look. Een vleugje oudroze en een klein beetje nude, perfect voor elke dag. Ik draag niet zo vaak lipstick, maar als ik er zin in heb, dan grijp ik naar deze van de minerale lijn van e.l.f.

/

  • Lavera Toothpaste met munt:

Een natuurlijke tandpasta vinden, is nog geen zo’n gemakkelijke opgave. Zeker niet als je niet meer dan 4 euro voor een tube wil neertellen. Deze van Lavera heeft me aangenaam verrast. Alleen mag het van mij nog ietsje meer minty-fresh!

/

  • Zoya nagellak in Elodie (review):

Om toch maar een beetje dat zomergevoel te creëren, ging ik in mei telkens voor de vrolijkste lakjes. Deze van Zoya heb ik nog niet de hele maand, maar is sinds hij in mijn bezit is, niet meer van mijn nagels geweest. Instant happiness (of toch een beetje).

/

/

Sinds ik epileer heb ik dan wel meer last van ingroeiende haartjes, maar mijn benen zijn nog nooit zo lang zacht en glad geweest. Ik denk niet dat ik ooit nog scheer! Kom maar op met die +20 graden (alsjeblieft?).

/

Om die ingroeiende haartjes tegen te gaan en blote benen proof te zijn, scrub ik tegenwoordig weer wat vaker met mijn zelfgemaakte suikerscrub. De geur die er in zit (een dupe van Lush The Olive Branch) geeft me een zomers gevoel.

/

  • Rozenwater als toner:

Omdat het helemaal natuurlijk is, mijn huidje goed verzorgt én lekker ruikt. Rozenwater als toner is voor mij echt ideaal. En dat het zo goedkoop is, is zeker en vast ook een groot voordeel!

/

Dat waren ze weer deze maand! Wat waren jouw favoriete producten in mei?

/

Gerelateerde Artikelen

march favorites 2016

MARCH FAVORITES 2016

favorites march_1

MARCH FAVORITES 2013

october favorites 2013

OCTOBER FAVORITES 2013

12 reacties op “MAY FAVORITES 2013”

  1. Heb je de Himalaya Dental tandpasta al eens geprobeerd? Hij is 3,99 en je doet er ongelooflijk lang mee. En ik vind hem verder natuurlijk erg fijn.

Geef een reactie

CommentLuv badge