web analytics

MARCH FAVORITES 2016

Vandaag is de eerste dag van april en het beloofd een prachtig weekend te worden! Maart was een maand zonder al te veel spannende dingen, maar hij is wel voorbij gevlogen. Ik kijk nog even kort terug op mijn favoriete producten van de voorbij maand – zonder één-april-grapjes.

march favorites 2016

Lush Tuca Tuca Solid Perfume

Dit heerlijk parfum is echt mijn allerliefste lievelings, maar helaas al even uit het assortiment bij Lush. Daarom ben ik erg zuinig op, met de hoop dat hij ooit terugkomt.

Schmidt’s Natural Deodorant Ylan Ylang-Calendula

Ook deze deodorant ruikt erg lekker én hij werkt bovendien nog eens goed! Het aanbrengen is een beetje een gepruts, aangezien hij nogal brokkelt, maar dat neem ik er met alle liefde bij.

Weleda Amandel Handcrème

Alles is zo droog de laatste tijd, vooral mijn handen hebben het hard te verduren. Gelukkig helpt de Amandel Handcrème erg goed om die droge plekken te bestrijden.

march favorites 2016

RainPharma After Oil

RainPharma is één van mijn favoriete Belgische merken en de After Oil is daarbij dan ook nog eens mijn favoriete product. Ondertussen hebben de verpakkingen een make-over gekregen, dus wanneer deze op is zal ik zeker een nieuw flesje met een nieuwe verpakking halen.

Weleda Skin Food

Ik zei het al: alles is droog. Ik heb veel last van velletjes op mijn voorhoofd en wangen en die bestrijd ik met een likje Skin Food van Weleda. Een miracle worker!

Laat je niet in de luren leggen vandaag en geniet van de zon!

Gerelateerde Artikelen

march favorites 2014

MARCH FAVORITES 2014

2 reacties op “MARCH FAVORITES 2016”

Geef een reactie

CommentLuv badge