web analytics

MARCH FAVORITES 2015

Ik kan echt niet geloven dat maart al weer voorbij is! Met een felle rukwind staan we plots in april. Ook in maart ontdekte ik weer een aantal topproducten: zie hier mijn favorieten!

march favorites 2015 maart

Lush American Cream Conditioner:

Niet de eerste keer dan American Cream in mijn favorieten te zien is, waarschijnlijk ook niet de laatste. Over deze conditioner ben ik niet altijd even tevreden geweest, maar nu ben ik er dol op!

Urtekram Rasul Shampoo:

Deze heerlijke klei shampoo is echt een weldaad voor mijn haar! De frisse muntgeur en de fijne reiniging maken dat ik hem met veel liefde gebruik. Waar voor je geld, deze fles!

Konjac Sponge:

Konjac sponsjes waren even uit mijn routine verdwenen, maar zijn nu helemaal terug. Ik heb een nieuwe variant met groene thee en die bevalt me uitstekend. Milde exfoliatie en een grondige reiniging, top!

march favorites 2015 maart zolea

& Other Stories Moroccan Tea Body Mist:

Gelukkig zijn deze Body Mists dierproefvrij, want ik ben helemaal voor de Moroccan Tea geur gevallen! Het is een frisse, zomerse geur die ik (sinds ik hem heb) dagelijks gebruik. De geur blijft ook best lang hangen voor een Body Mist!

Ladrôme Hammameliswater:

‘Back to basics’, dacht ik toen ik in januari weer veel last had van onzuiverheden. Sinds ik Hammameliswater als toner gebruik, is mijn huid een stuk rustiger én egaler. Puur natuur uit dit flesje zorgt er voor dat ik ook puur natuur (aka zonder make-up) de deur uit durf!

BM Beaty Mineral Foundation:

Deze heb ik al eeuwig, maar hij is nog steeds niet op. De minerale foundation van BM Beauty blijft favoriet! Geeft een geweldige dekking en toch een mooi, natuurlijk resultaat.

Rituals Lip Service:

Door het werken in de airconditioning zijn mijn lippen er slecht aan toe. Gelukkig heb ik Rituals’ Lip Service nog, dat die velletjes maar snel verdwijnen!

Geen één april-mopjes, deze favorieten! Wat waren de jouwe?

Gerelateerde Artikelen

Tussendoor ingredienten 2

MIJN HUIDVERZORGINGSROUTINE

november favorites 2015_1

NOVEMBER FAVORITES 2015

8 reacties op “MARCH FAVORITES 2015”

Geef een reactie

CommentLuv badge