web analytics

MARCH FAVORITES 2014

Hoe mooier het weer, hoe minder zin ik heb om make-up te gebruiken. De favorieten van maart zijn dan ook enkel verzorgingsproducten! Kijk maar mee wat ik de voorbije maand het vaakst gebruikte.

march favorites 2014

  • Handmade Naturals Face Cleansing Oil:

Het flesje is al bijna leeg (waarom is het ook zo klein?) en een review hebben jullie nog steeds te goed, maar deze reinigende olie vind ik echt heerlijk! De geur is ook erg lekker en doet me denken aan de zomer. Dus ideaal bij deze temperaturen!

  • The Body Shop Vitamin E Overnight Serum In Oil (review):

Nog meer olie! Sinds 1 april ben ik aan een ander serum begonnen, maar dat van The Body Shop vond ik echt een schot in de roos. Mijn huid was lekker rustig en heerlijk zacht.

march favorites

  • Nuxe Rêve de Miel Face and Body Ultra-Rich Cleansing Gel:

Deze douchegel / facewash is een ware multi-tasker, want ik gebruik hem ook om mijn haar te wassen! Ruikt heerlijk naar honing, is lekker verzorgend en werkt prima voor zowel lichaam, gezicht als haar. Fijn!

  • The Body Shop Blueberry Lip Butter (review):

Wanneer de temperaturen veranderen, of het nu stijgen of dalen is, krijg ik last van mijn lippen. De Lip Butter van The Body Shop heeft velletjes echt tot een minimum beperkt! Hij is lekker verzorgend, niet plakkerig en ruikt heerlijk zoet. Deze zat standaard in mijn tas in maart.

march favorites 2014

  • Lush, Wonder Woohoo Bubble Bar (review):

Van alle producten uit de lente- en paascollectie van Lush, schuimde de Wonder Woohoo Bubble Bar het meest! De geur is ook erg lekker vrouwelijk en aangezien hij goed is voor twee baden, ga ik er in april ook nog eens van genieten.

  • Kruidvat Warme Was (review):

Maart betekende ook voor de eerste keer met blote benen naar buiten! Even dat scheermes van onder het stof halen, dacht ik. Maar de Warme Was van Kruidvat is veel handiger als je wat tijd hebt! Mijn benen raken niet geïrriteerd maar wel haarvrij. Hoera!

April brengt vast weer een hoop nieuwe favorieten! Fijne maand gewenst!

Gerelateerde Artikelen

summer favorites 2016

SUMMER FAVORITES 2016

November favorites

NOVEMBER FAVORITES

june favorites 2015

JUNE FAVORITES 2015

14 reacties op “MARCH FAVORITES 2014”

  1. Ik heb de cleansing gel van Nuxe ook standaard in mijn badkamer staan. De handcreme van dezelfde reeks is trouwens ook echt een aanrader!

  2. Fijne favorieten! Ik ben vooral benieuwd geworden naar het serum van TBS; daar heb ik al meer goede verhalen over gehoord en de wonder woohoo bubble bar van Lush; hoe meer bubbels hoe beter, je kunt me eronder begraven ;-) !!
    Deb onlangs geplaatst..Blushing nude nailsMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge