web analytics

MARCH FAVORITES 2013

Waar is de lente, waar is de zon? Een vraag die ik mij in maart meermaals heb gesteld. Echt serieus, het weer is een beetje in de war. Gelukkig hielpen deze favorieten mij maart door.

/

march favorites 2013

/

/

march favorites 1013

/

  • L’Occitane Amande Shower Oil (review):

Deze ruikt zo heerlijk en blijft ook lekker nageuren op mijn huid. Jammer dat hij echt niet zuinig is in gebruik, want deze favoriet zal het einde van april waarschijnlijk niet meer halen. Ook heerlijk als scheergel!

/

  • Farfalla Gelukscrème:

De Gelukscrème van Farfalla is een heerlijke crème die snel intrekt en mijn huid een echte oppepper geeft. De naam maakt het alleen maar leuker. Ik ben nu al fan van dit nieuwe merk op de Belgische markt!

/

  • Zelfgemaakte zoutzeep met perzikgeur (DIY):

De zoutzepen die ik zelf maak, gaan altijd mee onder de douche. Zoutzeep geeft zo’n zacht gevoel op je huid en droogt zeker niet uit (iets wat velen denken). De heerlijke perzikgeur geeft me een instant lente-gevoel. Tja, je moet toch iets doen he?

/

march favorites 2013

/

  • L’Occitante 20% Shea Butter, Dry Skin Hand Cream (review):

Van droge handen heb ik deze eeuwige winter geen last gehad dankzij deze handcrème van L’Occitane. Standaard in mijn handtas! Maar ik hoef hem maar één keer per dag te smeren voor lekker zachte handen.

/

  • Zelfgemaakte vloeibare zeep in de geur ‘Olive Branch’ (Lush dupe) (DIY):

Die zoutzeep gebruik ik nog steeds onder de douche, maar deze vloeibare zeep is ook echt heerlijk. Ik heb hem al als douchegel gebruikt (droogt niet uit), als shampoo (schuimt lekker) en als afwasmiddel (propere vaat, yay!). Deze allesreiniger is geweldig!

/

Zo, dat waren mijn favorieten in maart. Wat waren de jouwe? En laten we samen bidden dat april ons warme temperaturen en wat meer zon brengt!

/

Gerelateerde Artikelen

december favorites

DECEMBER FAVORITES

january favorites 2014

JANUARY FAVORITES 2014

january favorites

JANUARY FAVORITES 2013

18 reacties op “MARCH FAVORITES 2013”

  1. Als ik 1e favoriet moet hebben van deze maand, dan is het wel de zelfgemaakte hoestsiroop van de apotheek in mijn buurt. *verkoudheid over here* Nee seriously, echt moeilijk om te zeggen. Ik ben wel benieuwd om die Amande Shower Oil uit te testen, klinkt lekker zacht. Ps: Hier zit de zon! (in onzen tuin) yaay, maar wel koud. snif
    Stéphanie B. onlangs geplaatst..Review: Face Mask – The Sacred Truth (Lush)My Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge