web analytics

MAAK JE EIGEN LUSH-PRODUCT!

Hoe Lush het altijd doet, dat weet ik niet, maar ze slagen er in om regelmatig leuke events te organiseren waar je gewoon even kunt binnenwandelen! Zo kan je deze week deelnemen aan verschillende workshops om je eigen Lush-producten te maken. Zelf nam ik ook deel, kijk je mee naar wat we maakten?

/

maak je eigen lush-product

/

Als blogger werd ik uitgenodigd om in de Lush winkel in Brussel deel te nemen aan een workshop om je eigen producten te maken. Ik koos voor de workshop van 15 uur, waar we Catastrophe Cosmetic en Think Pink konden maken. Woensdag was een lekker warme (eerste-blote-benen-) dag, heerlijk dus om eerst even in Brussel rond te struinen. Ietsje voor 15 uur kwam ik aan bij Lush in de Kleerkoperstraat.

/

maak je eigen lush-product

/

Na een korte introductie, even kennismaken en een filmpje over hoe Think Pink in de Lush-fabriek gemaakt wordt (met de hand!), gingen we aan de slag. Elk met een paar handschoenen en een mal mochten we onze bruisbal zelf maken. 3 suikerbloemetjes er in en even aandrukken en klaar. Piece of cake. Think Pink moet nu nog 24 uur in zijn mal blijven zitten zodat hij goed kan uitharden, maar de geur is nu al heerlijk!

/

maak je eigen lush-product

/

Dan was het tijd om Catastrophe Cosmetic te maken, een vers gezichtsmasker vol heerlijke bosbessen. De gezichtsmaskers zijn zo vers dat je ze in de koelkast moet bewaren. En dat de ingrediënten vers waren, dat proefden we:

/

Maak je eigen Lush-product
/

De bosbessen werden geplet, het calamine poeder en het talkpoeder werden gemengd met de vloeibare ingrediënten en alles werd nog eens goed door elkaar geprakt (heerlijk toch, met je handen in een grote pot gezichtsmasker woelen?). En dan mochten we ons eigen potje vullen.

/

Maak je eigen lush-product

/

Ik heb het masker ondertussen (of ja, eigenlijk van zodra ik thuis kwam ;) ) geprobeerd. Ik ben er erg tevreden over! Het ruikt niet alleen heerlijk, mijn huid voelt ook gekalmeerd, schoon en zacht aan. Enkel wanneer je allergisch reageert op parfum, is dit masker niks voor jou.

/

Wil je ook zelf je Lush-producten maken? Dat kan! Vrijdag 26 april (en soms ook 27 april) kan je terecht in Gent, Antwerpen, Brussel Kleerkoperstraat en Brussel Louisalaan om je eigen producten te maken. En deze krijg je dan ook gewoon mee naar huis!

Welk Lush-product zou jij wel eens zelf willen maken?

/

Gerelateerde Artikelen

Boat-sea-plastic-krichim

PLASTIC IN COSMETICS

nieuwjaar 2016 light painting

HAPPY NEW YEAR!

20 reacties op “MAAK JE EIGEN LUSH-PRODUCT!”

  1. Ik ging vrijdag gaan, maar kan toch niet meer. Op hun facebook event-pagina stond er dat ze zaterdag in Gent ook nog verder gingen doen. Ik vrees wel dat er heel veel volk zal zijn op zaterdag en dat ik er snel bij zal moeten zijn. Wel super leuk dat je bij het maken van het masker enkele ingrediënten mochten degusteren. Lush is zo inventief. Heerlijk gewoon.
    Stéphanie B. onlangs geplaatst..Crystal Déo met essentiële oliënMy Profile

    1. Ik denk dat dit maar een ‘one time only’ event is :) Deze zomer zal het dus waarschijnlijk niet lukken! Als je vrijdag nog in de buurt van een Lush winkel komt, kan je natuurlijk wel deelnemen :) Anders moet je de FB-pagina’s maar eens checken! Daar staat de juiste datum en het juiste uur op

Geef een reactie

CommentLuv badge