web analytics

LOOK: NEW YEARS EVE

Dit is het eerste jaar dat ik niet ‘echt’ uitga op nieuwjaar. We vieren het namelijk met een twintigtal vrienden en organiseren ons eigen feestje. Dat allemaal in het zalige ‘Great Gatsby/Roaring ’20’s’-thema! Mijn outfit wordt lekker glitterig en met veel parels, dus hield ik mijn look vrij neutraal, maar toch in thema.

look new years eve great gatsby

Gelaat

Mijn huid is vrij rustig de laatste tijd, maar voor een volledig egale huid gebruik ik toch een beetje All Matt foundation van Catrice. Heel erg budgetproof en nog steeds de fijnste foundation die ik ooit gebruikte. Om alle glans tegen te gaan, poeder ik deze af met Nvey Eco Compact Powder. Een Essence blush van een hele tijd terug geeft me lekker rode appelwangentjes.

look new years eve great gatsby

Ogen

Ik draag niet zo vaak oogschaduw, dus haalde ik met alle liefde het MUA Undress Me Too palette uit de kast. Ik ging voor een gouden look met een eerder subtiele bruine smokey eye.

Mijn mascara is al sinds jaar en dag de All Round Waterproof mascara van Catrice en ook de Waterproof Liquid Eyeliner van Essence koop ik steeds opnieuw. Beiden perfect zwart en heel erg longlasting.

look new years eve great gatsby

Lippen

Uiteraard was deze retro look niet compleet zonde rode lippenstift. Ik ging voor een iets donkerdere variant en koos voor de Adorable Matt van Essence. Helemaal mat is deze kleur niet, maar het is wel het perfecte rood voor mij.

look new years eve great gatsby

De hele look is lekker simpel en budgetproof, just the way I like it! Waarschijnlijk wordt het uiteindelijke resultaat nog net iets anders morgen, maar dat zien we dan wel weer. Mijn outfit deel ik op Instagram als het zo ver is!

Wat doe jij met oudejaar/nieuwjaar?

Gerelateerde Artikelen

Look blue summer zolea

LOOK: BLUE SUMMER

merry christmas

MERRY CHRISTMAS! + LOOK

14 reacties op “LOOK: NEW YEARS EVE”

Geef een reactie

CommentLuv badge