web analytics

LOOK: BLUE SUMMER

Ik maak niet zo vaak heel uitgebreide ooglooks, geef mij maar eyeliner, mascara en highlighter en ik ben al een blij meisje. Maar soms vind ik het erg fijn om aan de slag te gaan met wat kleurtjes. Vandaag een look die ik Blue Summer gedoopt heb. Lekker draagbaar zomers met geel, groen en blauw!

Look blue summer zolea

De kleuren die ik gebruikte voor deze look zijn geel in de binnenste ooghoek, groen in het midden en blauw om een soort smokey effect te creëren.

look blue summer zolea

De eyeliner is er een van MUA waar ik erg tevreden over ben. Het is geen standaard zwarte eyeliner, maar hij heeft een prachtige groen-blauwe glans met glitters waardoor hij perfect bij deze look past. Op de meest rechtse foto zie je de glans goed. Mooi he?

review MUA eyeliner make-up academy

Jammer genoeg is deze niet te verkrijgen in het MUA schap bij Kruidvat en ik vind hem ook nergens meer op de site van MUA. Jammer dat ze deze uit het assortiment hebben gehaald!

Look blue summer zolea MUA

De uiteindelijke look is lekker fris en niet té opvallend, waardoor ik er wel nog mee buiten durf komen.

Wat vind jij er van?

Gerelateerde Artikelen

merry christmas

MERRY CHRISTMAS! + LOOK

5 step make-up bidget tutorial

5 STEP BUDGET MAKE-UP

14 reacties op “LOOK: BLUE SUMMER”

  1. Heel erg mooi! Vaak zie je dat er enkel oogschaduw wordt gesmeerd bóven het eyelinerlijntje, maar dit ziet er absoluut goed uit. Ik ben ook fan van groen- en blauwtinten dus dat ga ik zeker ook eens proberen.

    1. Hey! Ik was een maandje weg, maar heb je een reactie gestuurd. Ik probeer het op te lossen want dat is natuurlijk niet handig! Bedankt om het te laten weten :)

Geef een reactie

CommentLuv badge