web analytics

LIFE RIGHT NOW #3

2017 is een raar en hectisch jaar, vol nieuwe uitdagingen en vooral de start van mijn leven als werkmensch. Het is al weer een tijdje geleden dat ik jullie nog eens een kijkje in mijn leven gaf, dus hier gaan we dan!

14580530791919005446

In november vond ik werk, in december kocht ik een auto, in januari maakte ik examens, in februari kreeg ik te horen dat ik het huis uit moest en in maart stierf mijn oma. Je zou wel kunnen zeggen dat de laatste maanden erg bewogen waren. Goed bewogen, maar ook niet zo fijn bewogen.

Het vinden van werk (dat ik erg graag doe) en het verder bouwen aan mijn lerarenopleiding zijn twee dingen die me sterker in mijn schoenen doen staan. Ik leer veel bij en krijg erg veel positieve bevestiging. Daardoor heb ik het gevoel dat ik iets kan, dat ik iets te betekenen heb en dat ik ergens voor sta. Dat is echt een heel erg fijn gevoel! Omdat de dingen op mijn werk zo goed gaan, maar mijn contract bijna afloopt (nog twee weken…), werd mij een full time tijdelijke job aangeboden op een andere campus! Je kan je voorstellen dat ik daar heel erg blij mee ben! Maar het zorgt ook voor de nodige stress, want op hetzelfde moment als ik met mijn nieuwe baan start, begint ook mijn stageperiode. April en mei worden dus ongelofelijk druk en ik heb al stress op voorhand.

DIY Upcycled gin bottle monkey47

Daarnaast heb ik te horen gekregen dat ik hier nog tot de zomer kan wonen en dus op zoek moet naar iets nieuws. Ergens is dat geen probleem, want ik was van plan om deze zomer te gaan samenwonen met mijn vriend, maar de manier waarop alles gebeurde, is dan weer echt niet fijn. We zijn dus op zoek naar een appartementje of huisje in Gent. Ik zoek en bekijk graag huizen, dus dit vind ik heel erg leuk. Ook het zoeken naar de inrichting en de spullen die ik leuk vind, vind ik geweldig!

Laatst overleed mijn oma. Ik ben blij voor haar, want nu heeft ze eindelijk rust gevonden. De laatste maanden heeft ze erg afgezien, dus dit voelt bijna als een opluchting.

Je merkt het al. Mijn 25e levensjaar is best bewogen, positief en negatief. Ik kijk uit naar wat de toekomst me te brengen heeft, maar ervaar ook veel stress rond ‘alles klaarkrijgen’. Tijd brengt raad zegt men, dus ik wacht af.

Hoe gaat het met jullie?

Gerelateerde Artikelen

8456157c74f4aa79071c3c2be8f5cb10

HAPPY B-DAY TO ME!

daily routine

MY DAILY ROUTINE

8 reacties op “LIFE RIGHT NOW #3”

 1. Een bewogen paar maanden. Sterkte wat je oma betreft… ♥︎ Succes; ik ben zeker dat je, ondanks de stress, alles rondkrijgt! Leuk dat jij en je vriend gaan samenwonen, al ‘moet’ het nu misschien iets sneller dan gepland. Alvast veel plezier met inrichten. Ik kijk uit naar je mooie foto’s! ;-)
  Jessica J. onlangs geplaatst..Ik ben gestopt met de pilMy Profile

  1. Hi Inge! Bedankt voor het meedenken :) we kregen net wanneer dit artikel online kwam, het bericht dat we een huurhuisje in Gent hadden! We kunnen in mei verhuizen :)

 2. Dag Zoë, sterk dat je ook moeilijke momenten deelt.
  Soms krijg je namelijk het gevoel, omdat iedereen (bijna) altijd zegt dat alles altijd goed gaat, dat het leven permanent een roze wolk is.
  Ik wens je alvast heel veel succes in het zoeken naar een nieuwe stek.
  Een mooie dag gewenst!

 3. Wooow zo leuk te horen dat je carrière zo vlotjes gaat 😄. Maar veel sterkte voor je oma… <3 en qua drukte zie je wel… 😊 (veel blogposts op voorhand schrijven hihi) heb het de laatste tijd ook zooo druk met m'n opleiding! Maar leuk da je ook naar Gent komt 😉
  Iris onlangs geplaatst..Winactie: Portret of yourselfMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge