web analytics

LIFE RIGHT NOW #2

Herinner je mijn ‘klaagpost’ nog van een paar maanden geleden? Wel, life right now is een heel stuk anders! Vandaag weer een kijkje in mijn leven en hoe dat op zijn kop gegooid werd door mijn eerste echte job.

life right now

Waar ik vorige keer nog klaagde over weinig te doen, het beu zijn om thuis te wonen en geen sollicitatiegesprekken te hebben, ben ik nu voor 70% van een fulltime aan het werk. Dat wil zeggen dat ik momenteel werken, studeren (de lerarenopleiding, éénjarig traject), bloggen en mijn kleine webshopje combineer. Niet altijd even eenvoudig, aangezien ik mijn vriend ook vaak wil zien en daarnaast nog een sociaal leven heb (jaja, echt waar).

Ik klaag niet hoor, want deze job is uitdagend en leuk! Ik leer veel bij, heb erg lieve collega’s en voel me helemaal op mijn plek. Daarnaast kan ik nu financieel misschien echt de stap zetten naar een eigen deeltijdse zaak (ook al heb ik er nu de tijd niet voor, in de kerstvakantie ga ik op onderzoek uit en met wat mensen praten). Leuke vooruitzichten dus! Ik heb geen vast contract, het is een vervanging tot de paasvakantie, maar dat vind ik voorlopig helemaal goed.

life right now

Ik heb ook een autootje gekocht met mijn spaargeld. Tweedehands natuurlijk én met een eco stempel (in de mate dat dat kan …) en ik ben er helemaal blij mee! Voor mijn werk moet ik namelijk scholen bezoeken in heel Vlaanderen. Een eigen auto was dus plots een must. Maar maak je geen zorgen: ik ga nog steeds zo vaak mogelijk met de trein om het milieu wat te sparen!

Veel en grote veranderingen op een korte tijd, dus ik ben nog wat op zoek naar de balans tussen school, werk, site en sociaal leven. Dat komt vast helemaal goed, maar nu is het even aanpassen. Ik ben blij dat ik nu bij de werkende mensen behoor!

Hoe gaat het met jullie?

Gerelateerde Artikelen

dagen zonder vlees

40 DAGEN ZONDER VLEES

the-liebster-award

LIEBSTER AWARD

5 reacties op “LIFE RIGHT NOW #2”

Geef een reactie

CommentLuv badge