web analytics

OLEA OP LET’S LOUSART

Stress heb ik! Zondag 24 februari sta ik nog eens op een marktje. Let’s LousART heet het, en het vind om de 3 maanden plaats in de Rotonde en Louisazaal in Gent (Tarbotstraat 61a). Dit zeggen ze er zelf over:

” Let’s LousART is een laagdrempelige markt die creatieve mensen samenbrengt en tegelijkertijd een activiteit die leven brengt in het buurtcentrum van de wijk Heirnis- macharius.

Deze vierde editie zal weer een mix zijn van verschillende handgemaakte creaties, juwelen, keramiek, lederwerk, kinderkleding en speeltjes, haakwerk, vilt en veel meer, kortom een bont allegaartje in het aanbod en uiteraard geschikt voor een breed publiek.

Oxfam wereldwinkel serveert drankjes en Lust zorgt voor lekker eten.

/

Let's LousArt

/

/

Aangezien school weer begonnen is en ik ook daarbuiten vanalles te doen heb, is het de laatste tijd erg druk geweest. Daarnaast heb ik ook echt geen idee hoeveel productjes ik moet voorzien en wat de mensen leuk zouden vinden. En daarom is het nu zo ver, ik heb stress.

/

Let's LousART

/

Wat ik tot nu al allemaal heb gemaakt:

 • 8 soorten zeep (telkens +- 10 stuks)
 • 1 shampoo bar (10 stuks)
 • 10 suikerscrubs in grote potten
 • 5 whipped shea butters (mijn shea butter was op !)
 • 9 haarserums
 • 7 verschillende soorten lippenbalsem (telkens +- 7 stuks)
 • 11 verschillende soy wax melts (+- 12 stuks per soort)
 • Ook heb ik nog enkele bath melts liggen en 2 of 3 scrub bars, ik vind het zo jammer dat geen tijd heb om meer te maken!

Ben ik aan het overdrijven? Heb ik nu te veel dingen? Of heb ik er net te weinig?

/

Let's LouART

/

Goed, veel valt er nu niet meer te veranderen. Dus rest er mij niet veel meer dan gewoon af te wachten en te zorgen dat ik toch een mooi standje heb.

/

/

Ik wil jullie allemaal erg graag uitnodigen: morgen, zondag 24 februari van 11 uur tot 17u30 in Gent! Tarbotstraat 61a is the place to be.

Kom je eens langs, laat het zeker weten! Ik zou het super leuk vinden om jullie eens in het echt te zien.

/

Gerelateerde Artikelen

christmas wishlist zolea

MY CHRISTMAS WISHLIST

29 reacties op “OLEA OP LET’S LOUSART”

 1. Ik vind het zo jammer dat je zo ver weg woont! Anders was ik zeker gekomen! Ik wens je veel succes, ik denk dat dit een mooie voorraad is, en anders is het een wijze les voor de volgende keer ;-)

 2. Hey, ik probeer eens langs te komen! Hopelijk raak ik er op tijd voor die vijf butters weg zijn ;-) Die wil ik echt graag eens proberen. En zo’n suikerscrub mmm. Ziet er allemaal goed uit!

  1. Joepie, de shea butter en suikerscrub waren er nog :) Die butter ruikt zalig. Blij dat ik geweest ben. Je tafeltje zag er goed uit hoor.
   Dan vergat ik nog te zeggen dat ik je blog volg, door bezig te zijn met dat wisselgeld. Door jouw blog te lezen ben ik trouwens zelf beginnen lippenbalsem maken. Leuk om je nu eens in het echt gezien te hebben.

   1. Hi! Ik vond het ook heel tof dat je eens langskwam :) Je was mijn eerste klant! Leuk dat je ook zelf lippenbalsem maakt, ook al zo verslaafd aan het zelf maken van dingen? ;)

    1. Voorlopig nog maar enkel lippenbalsem gemaakt, maar ik ga zeker ook eens zo’n kleimasker proberen die bij je DIY staat beschreven.
     Gisterenavond nog m’n benen ingesmeerd met je body butter, vandaag superzachte gladde benen :) Ik kom zeker nog eens kijken moest je nog eens op een marktje staan. Groetjes

 3. Aah maak je niet druk, als het op is, is het op toch? Ik weet niet hoe druk zo’n markt ongeveer wordt, maar als je niets meer kunt maken is het allemaal prima zo. Klinkt in ieder geval erg leuk, veel succes!!

Geef een reactie

CommentLuv badge