web analytics

LAST MINUTE CHRISTMAS SHOPPING: HOMEMADE BEAUTY

Verrassing! Ik postte hier laatst dat mijn boek in januari uit zou komen, maar de drukker heeft extra zijn best gedaan waardoor het toch voor de feestdagen in de boekhandel ligt! Homemade Beauty is een DIY-boek met net geen 200 pagina’s aan natuurlijke recepten voor verzorgingsproducten en informatie rond ingrediënten.

Zolea homemade beauty DIY boek

Mijn boek is nu te koop bij Standaard boekhandel (nog niet in alle winkels) en op BOL.com (klik) en kost €22,50. Ik heb zelf ook een aantal exemplaren in mijn bezit (uiteraard!), dus wie in Gent eentje wil komen ophalen is altijd welkom. Zo heb je het nog op tijd in huis om cadeau te doen!

thumbnail_0E8AA247-E463-493E-A46D-5EC5DFB400E5

Ik ben heeeeeel erg benieuwd wat jullie er van gaan vinden! Tijd om zelf aan de slag te gaan met fijne, natuurlijk, niet toxische ingrediënten om je eigen dagcrème, shampoo, scrub en nog veel meer te maken.

IMG_5939

Veel lees- en knutselplezier!

Gerelateerde Artikelen

groene hotspots in belgie

GROENE HOTSPOTS IN BELGIE *

6 reacties op “LAST MINUTE CHRISTMAS SHOPPING: HOMEMADE BEAUTY”

  1. Ah zo fijn hé! Het ziet er al zoooo mooi uit! In januari ga ik het kopen, want dan is mijn No Buy Year voorbij :p Ik heb dit jaar toch echt wel geleerd om geduldig te zijn hoor haha.

Geef een reactie

CommentLuv badge