web analytics

LA BOÎTE D’HORTENSE FEBRUARY 2014

There’s a new box in town… La Boîte d’Hortense bestaat nu al een aantal maanden en heeft de harten van zijn abonnees helemaal veroverd. Ik werkte mee aan de box van februari en mocht hem dan ook zelf ontvangen.

la boîte d'hortense february 2014

La Boîte d’Hortense staat voor een echte Belgische box vol met verrassingen en ontdekkingen. De creatieve Marine uit Brussel creëerde Hortense en met het fictieve figuurtje ook een doos vol heerlijke spullen. Je kan kiezen tussen een abonnement op de thee-box of de wellness-box. Eén maand kost 22 euro, niet echt weinig, maar het is wel echt een kwalitatieve box. Neem nu als voorbeeld de box van vorige maand:

la boite d'hortense

Dat is niet weinig! Er zit echt een beetje van alles in. Als je niet tevreden bent met één van de producten, zijn er nog meer dan voldoende te ontdekken. Laten we eens overlopen wat ik allemaal vond in de februari boîte.

La boîte d'hortense

Als eerste vond ik een hele hoop papier. Het was de boîte van february en die stond dan ook een beetje in het teken van valentijn. Ik vond mijn eigen kaartje met een recept voor heerlijke lippenbalsem, nog twee recepten van andere bloggers, een beetje reclame, een briefje van Hortense en een kortingsbon van Bee Nature. Leuk!

la boîte d'hortense

De mooie doos rook heerlijk, dus het volgende wat me opviel waren deze leuke Votive Candles van Yankee Candle! Hier ben ik echt enorm blij mee! De geuren die in mijn box zaten zijn Pink Sands en Fluffy Towels, beiden passen goed bij de lente en ruiken gewoon heerlijk. Ze kosten ongeveer 2,5 euro per stuk.

la boite d'hortense

Ook zaten er vier thee’s in de box. Ik heb nog nooit van het merk Harney & Sons gehoord, maar wat ziet hun thee er leuk uit! Ik ontving vier verschillende smaken. Een doosje met 20 zakjes van deze thee kost 12,90 euro, wat maakt dat vier zakjes op 2,58 euro komt.

la boite d'hortense

Volgende product is een shampoo van Marilou Bio, een merk waar ik al een tijdje benieuwd naar ben. Ze verkopen dit merk ook bij Essenza, maar het gaat uit het assortiment. Deze shampoo zou extra mild moeten zijn, ik moet hem nog testen. Deze tube kost zo’n 5 euro.

la boîte d'hortense

Nog zo’n ontdekking is het gezichtsmasker van Akane Urban Skincare. Dit masker met appel zou ideaal zijn voor de gestresseerde en droge huid. Het is slechts een klein potje, maar ik denk dat je er toch zo’n drie keer mee kan doen. Het masker kost 18 euro en ik ben heel erg benieuwd!

la boite d'hortense

Helemaal in de Valentijnssfeer zit er een massagekaarsje in de boîte. Het is echt maar een kleine kaars (denk formaat theelichtje), maar hij ruikt heerlijk! Wanneer je de kaars aansteekt, ontstaat er een fijne geur, met de was kan je masseren. Leuk om zo iets eens te kunnen testen! De prijs van deze massagekaars is 3,66 euro. De grote versie van 200 gram kost 22 euro. Ik neem dus aan dat dit een soort sample is dat je één à twee keer kunt gebruiken.

la boîte d'hortense

Als laatste trok ik een felrode lipstick uit de box. Een product van Avril waar ik door de Deauty box al wat ervaring mee heb. De producten van Avril zijn heerlijk budget! Deze lipstick vind ik wederom erg leuk en komt altijd wel een keer van pas. De kleur heet ‘Vrai Rouge N°12’ en kost 2,30 euro.

Vergeten op de foto zetten: een doosje koekjes van Tidane! Hun producten zijn zoals ze zelf zeggen: en utilisant exclusivement des ingrédients bio, frais, locaux et de qualité – le tout produit de façon artisanale, au jour le jour, à Bruxelles. Heerlijk bij de thee en een leuke extra.

In het algemeen vind ik dit echt een heel erg leuke box! La Boîte d’Hortense is altijd mooi vorm gegeven, er zitten veel producten in en het is gewoon een feestje om elke maand naar je Boîte uit te kijken. De prijs van 22 euro is niet van de poes, maar als je kijkt naar de totale waarde van deze box (+ € 36, ..) dan is hij het wel waard.

Zou jij 22 euro over hebben voor La Boîte d’Hortense?

17 reacties op “LA BOÎTE D’HORTENSE FEBRUARY 2014”

  1. Is het normaal dat ik de box gewoon al wil bestellen voor het doosje? :D De producten lijken me heel fijn om te gebruiken, ook al ken geen enkel merk :D.

  2. Ik vind de inhoud van de box erg leuk. Ik zou meer geneigd zijn aan deze box 22 euro te geven dan aan zo een glossy- of andere box een paar euro minder. De producten in deze box lijken me meer kwalitatief :)
    Jana onlangs geplaatst..Spam your blogMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge