web analytics

KNACK WEEKEND BLOG & DIGITAL AWARDS

Lieve lezers, vrienden, spammers, kijkers en nieuwsgierigen. Gisteren bracht ik de dag met een glimlach op het gezicht door. En wel vanwege mijn nominatie voor de Knack Weekend Blog & Digital Awards in de categorie Beauty! Een onverwachte gebeurtenis, maar daarom ben ik er niet minder trots op.

weekend blog digital awards

Als relatief kleine, groene beautyblog had ik mijn kansen niet erg hoog ingeschat. Ik gaf mezelf de voorbije jaren ook al wel op voor deze Belgische awards, maar dit jaar sta ik gewoon bij de genomineerden! De overige beautybloggers zijn toppers van formaat, dus ik voel me zeker de underdog. Toch voelt dit als een appreciatie en een kans om ook de eco-kant van het bloggen te vertegenwoordigen. Ik geloof namelijk nog steeds heel erg in consuminderen, bewuste keuzes maken, minder schadelijke stoffen op ons lijf en in het milieu gooien en mijn lezers bewust maken van de groene alternatieven.

Stemmen mag natuurlijk altijd en kan je doen via www.blogawards.be tot 25 oktober. Om een geldige stem uit te brengen, dien je wel het hele proces te doorlopen en je emailadres op te geven (10 stapjes, duurt 1 minuut).

Ik wil jullie heel erg bedanken voor het lezen, reageren, stemmen en meeleven! Merci! <3

Gerelateerde Artikelen

red-hands-woman-creative-large

LIFE RIGHT NOW

27 reacties op “KNACK WEEKEND BLOG & DIGITAL AWARDS”

Geef een reactie

CommentLuv badge