web analytics

JUNE FAVORITES 2013

Nieuwe maand, nieuwe favorieten! Juni was voor de meesten van ons vooral veel studeren en voor mij op het einde nog een leuke reis. Ik heb dus voornamelijk gebruik gemaakt van reisproducten, behalve één item van formaat! Al benieuwd?

/

june favorites 2013

/

/

  • Victoria’s Secret, Hello Darling parfum:

Gekocht in de luchthaven, Hello Darling van Victoria’s Secret. Deze geurtjes worden niet op dieren getest! Hello Darling ruikt lekker fruitig in het begin en veranderd na een tijdje in een zoete vanille-geur, erg lekker!

/

  • Cattier-Paris, Perle d’Eau: 

De reisset van Cattier-Paris bevat enkele heerlijke producten waaronder deze toner. Perfect formaat en heerlijk zacht voor de huid.

/

  • Dr. Bronners, Liquid Castile Soap Green Tea:

Geen reisformaat, deze fles van bijna één liter, maar wel heerlijk multifunctioneel. Deze mocht niet mee op reis, maar hier thuis gebruik ik hem echt voor alles.

/

june favorites 2013

/

  • Bio Plasis, Facial Peeling:

Deze ging ook mee op reis, maar gebruik hem liever niet op een verbrande huid (prikt!). Deze peeling doet veel goeds voor mijn huid, zeker nu de zon zich af en toe laat zien.

/

  • Lavera, Family Sun Spray:

De geur van deze zonnecrème geeft zelfs zonder zon een instant zomergevoel. Een fijne zonnecrème die mijn huid op een natuurlijke manier beschermd.

/

  • Yves Rocher, Monoï De Tahiti:

Deze kon echt niet ontbreken na mijn reis. Ik gebruik nooit parfum in de zon (slecht voor je huid!), maar deze heb ik elke vakantie weer mee. Lekker verfrissend en fijne, zomerse geur. Ook de olie is een grote favoriet (dan nog liefst de echte).

/

Dat waren ze weer! Wat gaan de maanden toch snel. Wat was jouw favoriete product de voorbije maand?

/

Gerelateerde Artikelen

Tussendoor ingredienten 2

MIJN HUIDVERZORGINGSROUTINE

august favorites 2014

AUGUST FAVORITES 2014

13 reacties op “JUNE FAVORITES 2013”

Geef een reactie

CommentLuv badge