web analytics

JULY FAVORITES: TRAVEL FAVORITES

Bijna de gehele maand juli was ik op reis, zalig! Natuurlijk gaat mijn verzorgingsroutine op reis een stuk anders dan wanneer ik thuis ben. Deze maand viel ik dus terug op een paar standaard producten en travel sized favorieten. Mijn chouchoukes van juli:

july favorites travel

Lush Dream Cream

Hoe kan het ook anders? Uiteraard staat Dream Cream bij mijn travel favorites. Deze multifunctionele crème laat ik nooit thuis. In Amerika gebruikte ik deze als nachtcrème, tegen droge benen, op een verbrande huid (oeps) en zelfs om muggen weg te houden (ze houden blijkbaar niet zo van lavendel)!

Lush Solid Shampoo Honey I Washed My Hair

Een grote fan van de solid shampoos van Lush ben ik niet. Ik bedoel: ze ruiken heerlijk en maken mijn haar goed schoon, maar er zit een hele hoop SLS in en echt verzorgen doen ze niet. Honey I Washed My Hair ruikt heerlijk naar Honey I Washed The Kids zeep, één van mijn favoriete Lush-geuren. Stiekem had ik deze enkel mee vanwege zijn handige formaat en nul kans op uitlopen in mijn bagage!

Cattier-Paris Eau Micellair en Elixir Végétale

Mijn favoriete dagcrème en toner in miniformaat! Deze moesten natuurlijk mee op reis en ik ben nog steeds heel erg tevreden over zowel de werking van deze producten als over de ingrediënten. Cattier-Paris is nog steeds één van mijn favoriete verzorgingsmerken.

travel favorites july

Dermalogica SPF Booster

Een goede zonbescherming is essentieel op reis en daarvoor nam ik de SPF Booster van Dermalogica mee. Ideaal om mijn gezicht en hals te beschermen en een handig kleine verpakking, waardoor ik hem ook in mijn tas kon meenemen om gedurende de dag bij te werken.

Lovea Dry Oil SPF 30

Natuurlijk mag het lichaam ook niet vergeten worden! Ondertussen is deze zonnebrandolie bijna op, maar hij heeft heel goed dienst gedaan de voorbije maand. Geen gedoe met plakkerigheid of onmogelijk uitsmeren, maar gewoon een fijne zonnecrème die goed werkt en heerlijk ruikt!

Purell

Gekocht in de 99 cents store in LA, maar zo handig! Over dierproefvrijheid spreek ik me niet uit, maar ik was alleszins blij dat ik een hand sanitizer mee had, want water hadden we lang niet overal.

Ga jij nog op reis deze zomer?

Gerelateerde Artikelen

May favorites 2014

MAY FAVORITES 2014

favorites march_1

MARCH FAVORITES 2013

3 reacties op “JULY FAVORITES: TRAVEL FAVORITES”

Geef een reactie

CommentLuv badge