web analytics

JULY FAVORITES 2014

Aangezien ik heel juli in Thailand zat, zijn mijn maandelijkse favorieten deze keer een beetje anders dan anders. Het zijn vooral functionele producten en spullen waar ik veel aan gehad heb op reis. Hier komen ze!

july favorites

  • Lush: African Paradise (review):

Deze heerlijk ruikende Body Conditioner is bedoeld voor onder de douche, maar ik vind hem veel te kostbaar en gebruik hem gewoon als body lotion. De geur vind ik echt fantastisch, warm, zoet en kruidig tegelijk, mmm!

  • Cattier Paris: Mousse Nettoyante Visage:

Deze schuimende reinigingsmousse is lekker verfrissend en reinigend zonder mijn huid droog te maken. Weer een product van Cattier-Paris dat ik heerlijk vind! Dit merk heeft toch standaard een plekje in mijn dagelijkse verzorgingsroutine.

  • Living Nature Vitalising Exfoliant (review):

Dit is een milde peeling die mijn huid veel goed doet. Zowel voor als na de reis heb ik hem veel gebruikt (ik had hem natuurlijk niet mee op reis). Ik merk wel degelijk dat regelmatig een peeling gebruiken, wonderen kan doen.

  • Cattier-Paris Shampooing Moelle De Bambou (review):

Een shampoo voor droog haar die mijn haar inderdaad heel zacht maakt en die boordevol fijne ingrediënten zit. Dat is deze shampoo van Cattier-Paris in de vernieuwde verpakking. Het is maar een kleine fles, maar het product is zo zuinig in gebruik dat hij nu echt al erg lang meegaat. Topper!

july favorites 2014

  • Lush: Dream Cream:

Ik ga nooit een nacht ergens anders slapen zonder mijn Dream Cream. Op reis deed hij dienst als nachtcrème, handcrème, body lotion en aftersun. Deze topper zal nooit van mijn kastje verdwijnen! Dit moet wel mijn favoriete product zijn van Lush.

  • RainPharma Sugar Scrub A Zest Of Happiness (review):

De geur van deze suikerscrub maakt me elke keer weer goed gezind. Het is een zonnige, zomerse geur en de scrub zelf is ook erg fijn. Wanneer je houdt van een stevige scrub die een verzorgend laagje achter laat, dan is deze zeker iets voor jou!

  • Maria Treben’s Goudsbloemzalf:

Essenza had per ongelijk een tester te veel gemaakt van deze goudsbloemenzalf, waardoor ik hem mee naar huis kreeg. Het product is op basis van lanoline en dus niet vegan, maar wel een echte weldaad voor droge lippen en andere droge plekjes. Een fijn en multifunctioneel product!

Geen make-up in deze favorieten, omdat ik dat gewoonweg niet gebruikt heb in Thailand (enkel mascara). Dat zal in augustus waarschijnlijk een stuk anders zijn!

Gebruik jij tijdens je vakantie ook altijd eerder functionele producten?

Gerelateerde Artikelen

daily routine

MY DAILY ROUTINE

favoriete groene webshops

MIJN FAVORIETE GROENE WEBSHOPS

Tussendoor ingredienten 2

MIJN HUIDVERZORGINGSROUTINE

7 reacties op “JULY FAVORITES 2014”

Geef een reactie

CommentLuv badge