web analytics

JULY FAVORITES 2013

In juli was ik voornamelijk aan het werk (vakantiejobben!) en daarna op kamp. Ik ging dus voor de basics en producten die je altijd nodig hebt. Eén product is zo fijn, dat het deze maand nog eens mee mag doen!

/

july favorites

/

/

  • Cattier-Paris, Perle D’Eau:

Ja ja, de tweede keer in mijn favorieten! Deze toner komt uit een reisset van Cattier-Paris, maar gaat erg lang mee. Op kamp was dit dé reden waarom mijn huid het goed deed (ondanks de hitte, tenten, slapeloze nachten, …). Binnenkort koop ik de full size!

/

  • Rituals, Dragon Mud Body Scrub:

Een heerlijk frisse body scrub met klei. Deze is ideaal voor warme dagen vanwege de verfrissende werking. Pluspunt: regelmatig scrubben helpt je bruine kleurje langer te bewaren! PS: dit is een product van de mannenlijn, maar daarom niet minder fijn (als het rijmt, moet het wel waar zijn).

/

  • The Body Shop, Tea Tree Pore Minimiser:

Helemaal herontdekt deze zomer: deze primer houdt mijn huid mat gedurende de heetste zomerdagen. Ik draag hem gewoon over mijn dagcrème voor een mat resultaat. Geen foundation voor mij deze zomer!

/

july favorites

/

  • Lovea Bio, SPF 30:

Smells devine! Nee echt, dit is de lekkerste zonnebrandgeur die ik ook geroken heb (het is monoï de Tahiti! Mijn favoriete zomergeur). Insmeren is erg prettig met deze zonnemelk. Hij is wel heel lopend, maar dat maakt het insmeren des te gemakkelijker.

/

  • Avril, Le Vernis in Rouge Opéra:

Perfect klassiek rood voor de nagels. Topper voor zomervoetjes, bedankt Deauty! Mijn vingernagels laat ik wel nog net iets meer zomers kleuren.

/

  • Benecos, Lipstick in Soft Coral:

Subtiel zomerse lippen met veel glans en een mooi kleurtje. Deze draag ik erg graag! Houdbaarheid is niet zo geweldig, maar smeren is ook gewoon erg fijn met deze natuurlijke lipstick. Review volgt binnenkort!

/

july favorites

/

Dat waren ze weer deze maand! Wat was jouw topper in juli?

/

Gerelateerde Artikelen

favoriete groene webshops

MIJN FAVORIETE GROENE WEBSHOPS

look new years eve great gatsby

2015 FAVORITES!

12 reacties op “JULY FAVORITES 2013”

  1. Ik heb niet heel veel producten gebruikt in de maand juli, maar ik ga dan toch voor een masker tegen puistjes van Essence, zo’n 4-in-1 ding. Werkt uitstekend, maar is wel erg agressief voor de huid. Die minimiser lijkt me heerlijk, moet ik in huis halen! Ik haat glimmen!
    Elisse onlangs geplaatst..Kitten update!My Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge