web analytics

JANUARY FAVORITES 2015

Ik weet niet helemaal zeker waarom, maar januari is denk ik mijn minst favoriete maand van het jaar. Dat komt vast omdat het koud is, nat, ik heb examens, … bah. Gelukkig vind ik februari al een stuk leuker! Vandaag blik ik even terug op mijn favoriete producten uit de eerste maand van 2015.

januari favorites 2015

The Body Shop Red Musk:

Een heerlijk uniseks wintergeurtje, dat is de beste beschrijving van Red Musk. Ik voel me altijd zo knuffelig als ik deze geur draag. Groot voordeel: ik krijg er geen hoofdpijn van!

Amanprana Alana Make-up Remover:

Een fijne blend van natuurlijke oliën, kamille en verder niks, deze make-up remover van Aman Prana is fantastisch! Helaas heb ik zonet het laatste beetje opgebruikt, dus nu is het flesje leeg. Hij was dan wel duur, ik heb er toch erg lang mee gedaan.

ColourWell Mascara:

Nog even in de testfase, maar de ColourWell Mascara belooft veel goeds. Zichtbaar langere wimpers die mooi gescheiden zijn en die niet uitlopen! De review van deze mascara volgt snel.

Freeman Facial Polishing Mask:

Van de scrub ben ik niet zo’n fan, maar als masker vind ik dit product erg fijn! Ik schrijf eerder over actieve koolstof en ik merk duidelijk de positieve effecten.

january favorites 2015 zolea

Hemp Organics Organic Lip Tint:

Hoewel ik in januari niet vaak buiten kwam door de examens, was deze lip tint niet van mijn lippen af te slaan. Een subtiel rood kleurtje en heerlijk verzorgde lippen die niet plakken. Topper!

SantaVerde Aloe Vera Toner Sensitive:

Wat ik verwacht van een toner: kalmerend, licht reinigend en helpt tegen onzuiverheden. Aan die drie voorwaarden voldoet de Aloe Vera Toner van Santaverde en daarom verdient hij zeker een plekje in mijn favorieten! Ook hier kunnen jullie nog een review van verwachten.

Lush Flying Fox Douchegel:

Een soldenkoopje en een goeike! De meningen over Flying Fox zijn verdeeld, maar ik ben helemaal zot van de jasmijngeur. Alleen jammer van die SLES he Lush…

Hoe was jouw januari? Weet je je punten al als je nog studeert?

Gerelateerde Artikelen

october favorites

OCTOBER FAVORITES 2015

September favorites

SEPTEMBER FAVORITES 2014

11 reacties op “JANUARY FAVORITES 2015”

Geef een reactie

CommentLuv badge