web analytics

JANUARY FAVORITES 2014

Een nieuw jaar, nieuwe producten, collecties en dus ook favorieten! Ik vind het heerlijk om nieuwe producten uit te proberen (gelukkig, anders zou ik het niet echt goed doen als beautyblogger) en heb weer een aantal favorieten ontdekt.

january favorites 2014

Hairborist Hair Repair (review):

Heerlijke verzorging voor mijn droge haar (of ja, droge punten vooral). Ik gebruik hem ook als serum, omdat hij enkel bestaat uit voedende oliën. Jammer dat Hairborist zo slecht verkrijgbaar is, want ik weet zelfs niet waar ik om een nieuwe fles kan als deze op is…

The Scent Of Departure – Paris  (review):

Ik ben meestal eerder van de zwoele, zoete of kruidige geuren, maar deze frisse geur van The Scent Of Departure kan me toch echt bekoren. Soms spray ik hem zelfs op als ik de deur niet uit moet, gewoon lekker voor mezelf.

Lush Tender Is The Night massagebar (review):

Ik hou van de geur van deze massagebar en smeer me er erg graag mee in. De geur blijft lekker lang op je huid hangen en de bar voedt ook erg goed. Gelukkig zit deze in het vaste assortiment, want ik zou hem niet meer kunnen missen!

january favorites 2014

RainPharma Face Fluid (review):

Niet ideaal voor de droge huidjes, deze lichte dagcrème van RainPharma, maar voor mijn gemengde huid is hij perfect. Fijne ingrediënten, werking en geur!

Ecotools kwasten (review):

Mijn kwasten’stash’ is niet erg groot, maar deze twee zijn zonder twijfel mijn favorietjes. Beiden zijn ze lekker zacht en fluffy en werken ze gewoon prima. De prijzen van Ecotools kwasten zijn ook top, dus ik vrees dat mijn stash toch wat zal groeien!

MUA lipstick – Wild Berry:

Geen natuurlijk merk, MUA, maar wel dierproefvrij en heerlijk betaalbaar. Deze lipstick geeft een soort mat, stainend effect op de lippen. Alsof je net een handjevol bessen naar binnen hebt gewerkt. Geweldige kleur voor deze winter.

january favorites 2014

MUA palette – Undress Me Too:

Nog eentje uit mijn MUA bestelling, een review volgt snel! Deze dupe van Naked 2 van Urban Decay heeft mijn hartje snel veroverd. Je kan er zo veel kanten mee op en de oogschaduw is prima gepigmenteerd.

E.L.F. Mineral Face Booster:

Dit poeder geeft mijn huid een mooie finish en een zijdezacht gevoel. E.LF. verbaast me altijd met de goede kwaliteit van producten, zeker voor die prijs. Kleur geeft deze niet echt af (hij heet dan ook ‘sheer’), maar ik hou van het gevoel en mijn matte huid na gebruik.

Ik ben al weer benieuwd wat februari te brengen heeft!

Gerelateerde Artikelen

november favorites 2015_1

NOVEMBER FAVORITES 2015

look new years eve great gatsby

2015 FAVORITES!

ecoproof jackets duurzaam jas mode

10 ECOPROOF FALL JACKETS

18 reacties op “JANUARY FAVORITES 2014”

Geef een reactie

CommentLuv badge