web analytics

INSTAMONTH SUMMER 2016

De zomer van 2016 is inmiddels zo goed als voorbij. Over het weer hebben we de laatste maand zeker niet mogen klagen, maar ook in andere opzichten was het voor mij een meer dan geslaagde zomer! Ik studeerde af, reisde naar Rwanda en Madrid, deed een beetje festivalletjes, las duizend boeken in de zon en besloot dan plots om toch nog een opleiding te starten! Ik ben ook op zoek naar werk én wil graag “voor echt” starten met mijn webshop, maar de dingen zijn zoals ze zijn en alles komt wel op zijn tijd :) Vandaag een overzichtje van mijn voorbije zomer!

instamonth april 2016

instamonth summer 2016 zolea

De zomer bestond vooral uit heel veel eten en drinken, gezellig samen zijn en genieten van de zon.

instamonth summer zolea

instamonth summer zolea

De eerste week van mijn vakantie stond ik op Ghentmade! Ik hou van dit leuke handmade Gentse marktje en probeer dan ook bij elke editie aanwezig te zijn.

instamonth summer zolea

Ik pikte ook een weekend Couleur Café mee, een gezellig festival in onze hoofdstad.

instamonth summer zolea

Mijn vriend en ik trokken op een zonnig dagje spontaan richting Sluis om er wat rond te slenteren.

instamonth zolea

En een paar dagen later zat ik al weer op het vliegtuig richting Madrid met een hoop vriendinnen!

instamonth zolea

instamonth zolea

Natuurlijk mocht ook de Belgische kust niet vergeten worden.

instamonth zolea

Of zwemmen in eigen tuin. Mijn papa heeft een heerlijk zwembad!

instamonth zolea

instamonth zolea

Voor ik het wist, was het eind juli en vertrokken we naar Rwanda!

instamonth zolea

instamonth zolea

instamonth zolea

instamonth zolea

instamonth zolea

Een geweldige reis in een prachtig land! Ik heb er enorm van genoten en kan niet wachten om nog meer van Afrika te ontdekken.

instamonth zolea

Terug thuis was het ook in mijn eigen stad tijd voor een leuk festival.

instamonth zolea

’s Avonds dansen en overdag slapen aan het zwembad. Wat een leven!

instamonth zolea

Maar er moest ook geblogd worden. Deze producten lagen na mijn reis op mij te wachten.

instamonth zolea

instamonth zolea

Wanneer ik thuis ben en de zon schijnt, loop ik altijd over van de inspiratie. Ik heb erg veel geknutseld en er komen nog een hoop leuke DIY’s aan!

instamonth zolea

Limonade maken.

instamonth zolea

instamonth zolea

instamonth zolea

instamonth zolea

Mijn webshopje kwam online met de 6 modellen van bikinitopjes die ik haak! Aangezien het zo’n prachtig weer was in augustus en september, heb ik nog een hoop topjes verkocht. Super leuk natuurlijk!

instamonth zolea

Mijn vriend en ik hebben een hoop kleine uitstapjes gedaan deze zomer, zoals naar de plantentuin in Gent. Het was de eerste keer dat ik er kwam, een beetje stom, want ik zat er zo’n 3 jaar in de buurt op kot (kamers)!

instamonth zolea

Deze winter verkoop ik ook geurkaarsen in handgeschilderde glazen wijnflessen. Ik ben er nog volop aan bezig, dus binnenkort meer info.

instamonth zolea

Sinds een paar weken ben ik ook bezig met handletteren. Het is een ware hype, maar zo relaxerend en leuk om te doen!

instamonth zolea

instamonth zolea

Om de zomer goed af te sluiten, ging ik zeilen. Toen ik 10 was haalde ik mijn zeildiploma voor een optimist (klein zeilbootje), maar ik heb er eigenlijk nooit iets mee gedaan. Het was dus erg leuk om weer in een boot op het water te zijn!

Zoals je ziet heb ik met volle teugen genoten van mijn laatste grote ‘studentenvakantie’. Een beetje onverwachts ben ik deze week toch opnieuw aan een opleiding begonnen, de lerarenopleiding! Die sluit namelijk perfect aan bij mijn diploma en het lijkt me een grote meerwaarde om ook het diploma van leraar te hebben. Het is een opleiding van een jaar en ik hoef maar 1 of 2 dagen per week naar de les, dus ik ben ook op zoek naar een deeltijdse job. Heel veel plannen dus voor de komende maanden! Ik ben benieuwd hoe alles zal lopen.

Hebben jullie ook zo’n heerlijke vakantie achter de rug?

Gerelateerde Artikelen

instamonth august 2014

INSTAMONTH AUGUST 2014

DIY avocado colored fabric napkins shibori

INSTAMONTH SEPTEMBER 2017

14580530791919005446

INSTAMONTH MAY 2017

6 reacties op “INSTAMONTH SUMMER 2016”

    1. Volwassenenonderwijs! Ik doe het eenjarig traject, wat neerkomt op 2 dagen les in de week, maar door mijn diploma Pedagogische Wetenschappen heb ik erg veel vrijstellingen. Daardoor heb ik meestal enkel op woensdag les :)

  1. Heerlijk! Wat mis ik de volledige zomervakantie toch. Sinds ik werk is het minder genieten. Ik ga altijd op vakantie buiten seizoen, dus de zomervakantie bestaat echt volop uit werken :( Gelukkig heb ik mijn vrije tijd zo goed mogelijk opgevuld! Alleen moet ik er jammer genoeg nu wel enorm van rusten :D Geniet er dus nog met volle teugen van!!!

Geef een reactie

CommentLuv badge