web analytics

INSTAMONTH SEPTEMBER 2014

Zo’n heerlijk begin van oktober maak je niet elk jaar mee. Ik wrijf me in m’n handjes voor de heerlijke temperaturen, de vallende blaadjes en de zon die ons gelukkig nog niet verlaten heeft. Ik droom al van een warme winter! Nu even terugblikken op september, een maand vol ups en downs.

Instamonth September 2014

Instamonth september 2014

Herexamens zitten er op, mijn vakantiejob is afgelopen: tijd om al mijn beautyspullen uit te zoeken! Ik gooide veel dingen weg en gaf ook veel spullen weg. Heerlijk zo’n lege kast met enkel mijn onmisbare dingetjes!

Ik kookte voor mijn -toen nog- vriendje: zoete aardappelfrietjes, njamnjam. Een paar dagen later ging het uit tussen ons, vandaar dat het wat rustiger bleef op instagram. Ik wil er niet te veel over kwijt, want daar dient mijn blog niet voor :)

instamonth september 2014 zolea

Ik gaf een one-on-one workshop zeepmaken, wat heel leuk werd! Nu zit ik er aan te denken om dat soort dingen vaker te doen, iemand kandidaat?

Begin september had ik ook nog een spannende afspraak: een beginnend winkeltje wil mijn zelfgemaakte kaarsen en soy wax melts verkopen! Ondertussen zijn we rond en heeft ze de eerste bestelling geplaatst (die ik morgen ga leveren!). Dit is echt mijn droom en het is zo leuk om die al een stukje in vervulling te zien gaan!

instamonth september 2014 zolea

GESLAAGD! OMG dat had ik echt niet verwacht! Ik moet enkel Statistiek 2 nog doen en ondertussen ben ik officieel gestart als masterstudent. Eindelijk :)

Autoloze zondag in Gent = inlineskaten op de kasseien. Geen succes met mijn meer-dan-tien-jaar-oude inlineskates, maar wel tof om te doen.

instamonth september 2014 zolea

Deze mooie minerale blushes van ELF zagen jullie al voorbijkomen in een review. Ik vond deze foto erg leuk geworden!

De laatste herinneringen aan Thailand werden in mijn fotoboek geplakt. Ook dat resultaat zagen jullie hier al voorbij komen. Ik ben er erg blij mee!

instamonth september 2014 zolea

Meteen de kaarsen voor de winkel maken! Ik heb ook een DIY gefilmd, maar nog geen tijd gehad om deze te editten, dus die heb je nog van me tegoed.

Ondertussen ook nog eens binnengesprongen bij de Action. Ik kan daar nooit vertrekken zonder iets mee te nemen. Deze leuke Handmade stempels kon ik zeker niet laten liggen.

instamonth september 2014 zolea

De ideale tussenseizoensjas! Beste aankoop van september, want ik draag hem bijna dagelijks, haha!

En dan ook meteen mijn lievelingslipstick: Violet Marble van Dr. Hauschka. Prachtkleur en prachtmerk!

instamonth september 2014 zolea

Oh, ik hou van Gent. Vroeger zei ik altijd dat ik later in het buitenland wou gaan wonen, maar ik zie mezelf ook wel voor altijd in Gent blijven hoor.

Herfst in het land! Ik heb het erg druk gehad met de eerste weken school en ook wel een beetje gewoon met mezelf, maar soms moet je even de tijd nemen voor een herfstwandeling.

Een heel erg fijne oktober gewenst!

Gerelateerde Artikelen

Instamonth December 2014 zolea

INSTAMONTH DECEMBER 2014

Zolea instamonth october geurkaarsen scented candles

INSTAMONTH OCTOBER 2017

2018 goede voornemens

INSTAMONTH JANUARY 2018

13 reacties op “INSTAMONTH SEPTEMBER 2014”

  1. Héél veel interesse in jouw workshop “zeep maken” ! Maar ik woon aan de andere kant van het land… wie weet komt het er ooit toch wel eens van.
    Verder weer mooie foto’s en leuke tekst in deze post. Proficiat!

Geef een reactie

CommentLuv badge