web analytics

INSTAMONTH SEPTEMBER 2013

Dat september een bewogen maand was, kan je gerust zeggen. Ik kreeg een hele hoop slecht nieuws te verduren, maar gelukkig waren er ook een hoop mooie en leuke dagen. Hier een sneek peak van mijn voorbije maand.

Instamonth september 2013

instamonth september 2013

Op 4 september had ik mijn laatste herexamen. In het begin van de maand zat ik dus alleen maar te studeren. // Even ontspannen in bad

En dan eindelijk vakantie! Geen idee hoe de herexamens gegaan waren, maar zo blij dat het voorbij was //  Op naar Brussel om de kerscollectie van Lush te bewonderen

Instamonth september 2013

Een mini Action-shopog // En aanfoto’s van mijn nieuwe jas (Zara Kids!)

Ik plantte de Deauty bloemen // En dronk smoothies met Suzan op het ICI Paris XL event

Instamonth september 2013

Op dat event werd ik een beetje verliefd op Evoka // De dag nadien kreeg ik enorm slecht nieuws over mijn opleiding: mijn herexamens waren  slecht gegaan waardoor ik een jaar studievertraging opgelopen heb. Safe to say dat ik het op dat moment allemaal écht niet meer zag zitten.

Ik werkte ook 3 dagen in de week bij Essenza om wat bij te verdienen // En ging op (enorm nutteloze) feedback bij enkele proffen

instamonth september 2013

Gelukkig kreeg ik ook wat goed nieuws: na een harde val op mijn tanden, heb ik 3 jaar een beugel gedragen (er moest vanalles verschoven/ terug op zijn plaats getrokken worden). En die mag er binnenkort af! Eind oktober kan dat ijzerwerk eindelijk verdwijnen uit mijn mond // Beautytip

Even GTA V spelen bij mijn vriend // En een cinema’tje placeren tijdens de Fortis Film Days. Handig zo achter de Kinepolis wonen!

Instamonth September 2013

Pannenkoeken bakken als 4-uurtje op de Chiro // En enkele leuke pakketjes mogen ontvangen: Weleda haircare!

3 verschillende chocolademelkpoeders ontvangen van Hanne door haar leuke winactie // Yaay! Enkele Lush producten mogen testen van Sophie (van Naoki)!

Instamonth september 2013

Ik ben ook overstag gegaan voor iOS7, maar heb stiekem wat spijt. Het hapert soms en dat is zo vervelend! Wel gaat mijn batterij een stukje langer mee. Dit beginscherm vind ik heel mooi // Even de liptint uit de kerstcollectie van Lush proberen. Santa Baby is gewaagd felrood, maar zo mooi!

Cosmopolitan feestje bij een vriendin // En de maand afsluiten met Bionina limonade op een gezellig familieuitje.

.

September was zeker niet alles wat ik verwacht en gehoopt had. Dat ik zo veel vakken opnieuw moet doen en dus eigenlijk een jaar studievertraging opliep, was een enorme domper en ik ben er nog steeds niet volledig ‘over’. Ondertussen zijn de lessen al weer 1,5 week bezig en ik probeer er volledig voor te gaan. Hopelijk lukt het en kan ik dit jaar eindelijk mijn bachelor behalen!

/

Hoe was jouw september? Geniet nog van het zonnetje!

  

Gerelateerde Artikelen

diy clay magnets

INSTAMONTH DECEMBER 2017

sneak peek in our home ghent zolea

INSTAMONTH JULY 2017

Instamonth january 2014

INSTAMONTH JANUARY 2014

16 reacties op “INSTAMONTH SEPTEMBER 2013”

  1. GTA! Oh, de liptint is echt gorgeous van Lush, so pretty. :) Ik wist niet eens dat hij zo gepigmenteerd was joh, dacht dat het gewoon een subtiele lippenbalsem was of iets. I like!

  2. Jij hebt een beugel!? Ik wist van niks! Leuk dat hij er bijna uit mag :) En oh, minder leuk nieuws over je studie, maar héé, ik heb drie jaar studievertraging achter de rug en met mij is het ook nog goed gekomen hoor – allez, toch binnen 2 jaar, haha. Zo’n jaartje langer studeren gaat het echt niet maken op een heel leven tijd. Always look on the bright side life!
    Elisse onlangs geplaatst..September photo challenge: 18 – 23My Profile

    1. Haha ik hoopte al dat niemand dat door had :p Echt het is redelijk beschamend om telkens te moeten overtuigen dat je 22 bent, gewoon omdat je nog steeds met een beugel rond loopt! Gelukkig ben ik er bijna van af :) En inderdaad, ik kom er wel hoor. Maar het was toch wel echt een dip (en stiekem nu nog wel een beetje)

Geef een reactie

CommentLuv badge