web analytics

INSTAMONTH OCTOBER 2018

Woeps, ik loop een beetje achter met instamonths en blogposts in het algemeen. Tijd om wat in te halen! Er staan nog heel wat reviews en DIY-artikelen op de planning, maar eerst blik ik nog eens terug op oktober.

Instamonth october zolea blog

Instamonth october zolea blog

Begin oktober werd het plots koud, dus een kleine throwback naar de zomer was nodig! Ik ben niet zo’n echt instameisje (dat denk ik toch graag), maar zo’n flower crown workshop is toch leuk!

Instamonth october zolea blog

Shelfie! Mijn favoriete producten van nu op een rijtje. Over Balm Balm schrijf ik binennkort een review. Ik maakte ook 2 dagcrèmes, de DIY deel ik ook snel! Het is heus niet zo moeilijk om zelf te maken als je misschien denkt.

Instamonth october zolea blog

Bruisballenfeest! Soms is 1 bruisbal gewoon niet genoeg, toch?

Instamonth october zolea blog

Flatlay composities maken behoort eigenlijk wel bij mijn (vele) hobby’s. Ik vind het leuk om met spulletjes te schuiven tot het er leuk uitziet! Wat vinden jullie van deze?

Instamonth october zolea blog

Ik trok op een zonnige zondag richting West-Vlaanderen voor een familiefeest en maakte een pit-stop tussen de chrysanten bij Gediflora. Zo mooi! Dit zijn mijn moeder en ik tussen de Belgian Mums.

Instamonth october zolea blog

Ik dacht altijd dat chrysanten kerkhofbloemen waren, en daar worden ze ook erg vaak voor gebruikt, maar kijk dan hoe mooi de bloemen zijn! Ik heb er eentje in onze keuken staan en wordt er erg vrolijk van. Ze bloeien ook lang en dit is de ideale periode om er eentje in huis te halen!

Instamonth october zolea blog

De review van deze charcoal tandpasta lees je hier: https://zolea.be/review-nordics-oral-care-toothpaste/

Instamonth october zolea blog

Ik heb het buitengewone talent om nooit op de foto’s te staan die fotografen op persevents maken. Soms lijk ik wel onzichtbaar ;) maar op het event van Les Couleurs De Noir werd ik toch op de gevoelige plaats vastgelegd!

Instamonth october zolea blog

Ik kan maar niet stoppen met het delen van foto’s van onze slaapkamer nu de DIY rotan webbing kast er zijn plekje heeft gekregen. Alles ziet er gewoon zo veel gezelliger uit! Ik heb de bananenboom nu wel verhuisd naar beneden, aangezien het in de winter erg koud is op onze kamer.

Instamonth october zolea blog

Bloemetjes! Ik vind het soms zonde om bloemen te kopen, aangezien ze niet super goedkoop zijn en snel verwelken. Maar in de herfst en winter fleurt een boeket zo je hele kamer op! Ik kon het dus niet laten :)

Instamonth october zolea blog

Phoe, ik zei het al, nog heel wat te reviewen! Ondertussen is de stapel al gegroeid, maar de review van Natural Self staat wel al online.

Instamonth october zolea blog

Super leuk, het magazine Elle nodigde mij uit om een workshop stoffen bloemen maken te geven voor een event dat ze organiseerden. Er waren niet zo veel mensen uitgenodigd, dus kon ik op mijn gemak iedereen individueel helpen. Ik zag een aantal super leuke resultaten voorbij komen! Ik wil vaker zo’n dingen doen!

Instamonth october zolea blog

De ruimte op het event was super mooi ingekleed met bloemen overal. Deze stoel trok mijn aandacht. Hello parrot!

Instamonth october zolea blog

Dat weekend haalde ik mijn powertools nog eens boven om dit bankje te maken in de hal. Het was zo’n leeg, wit, saai hoekje dat er nu een stuk vrolijker uitziet. Dit is trouwens ook mijn chrysant! Leuk he?!

Instamonth october zolea blog

Het voordeel aan bloemen in huis: je hebt altijd props om foto’s te maken.

Instamonth october zolea blog

Ik ga niet vaak in bad, maar als ik dat doe, dan doe ik het wel goed! Ik gebruikte DIY bubble bars voor het schuim en deze verzorgende douchecrèmes van Weleda voor de geur. Duindoorn is mijn favoriet!

Instamonth october zolea blog

Ik had een ‘headshot’ nodig voor een project, maar de enige die ik leuk vond, is niet helemaal scherp. De dag hierna besloot ik ook spontaan een pony te knippen, dus ondertussen zie ik er al weer anders uit, haha!

Instamonth october zolea blog

Koud weer = verzorgende body butter. Ziet er toch lekker uit he?

Instamonth october zolea blog

Hoi banaan, welkom in de woonkamer. Vorig jaar had deze plant het best wel lastig met de winter (verwarming, temperatuurverschillen, droge lucht…), dus ik hoop dat hij het ook dit jaar overleeft!

Instamonth october zolea blog

En zo komen we al weer op de laatste dag van oktober: Halloween. Ik woonde een event bij van Kruidvat dat helemaal in thema was en ging daarna gaan eten met mijn vriend. Niks spooky, gewoon gezellig!

Hoe was jullie oktobermaand? Of ben je eerder aan het uitkijken naar kerst?

Gerelateerde Artikelen

instamonth november 2015

INSTAMONTH NOVEMBER 2015

instamonth august 2015

INSTAMONTH AUGUST 2015

Instamonth november 2014 zolea

INSTAMONTH NOVEMBER 2014

5 reacties op “INSTAMONTH OCTOBER 2018”

Geef een reactie

CommentLuv badge