web analytics

INSTAMONTH OCTOBER 2017

Oktober was een heerlijke maand! Ik had lekker veel tijd om Zolea op te bouwen als geurkaarsenmerk, vond een nieuwe job en ging een heerlijk weekendje weg naar het noorden van Frankrijk. Kijk je mee naar mijn voorbije maand?

Instamonth october 2017 zolea

Oktober begon met de uitverkoop van de laatste geurkaarsen die ik nog had staan. Ik begon namelijk ook met de opstart van Zolea als een echt ‘merk’! Ik ging op zoek naar verpakking, stickers, branding en besloot ook welke geuren ik in het assortiment wou houden. Spannend!

Instamonth october 2017 zolea

Rainpharma is zo’n heerlijk merk! Met deze Hand & Nail Cream draag je ook een steentje bij voor Think Pink. Daarnaast is de handcrème ook gewoon heel fijn in gebruik.

Instamonth october 2017 zolea

Ik las een beetje tegenstrijdige berichten over Faith In Nature, maar ik moet toegeven dat ik hun haarverzorging erg fijn vind. De producten worden geproduceerd in Groot-Brittannië en zijn helemaal vegan! De review lees je hier.

Instamonth october 2017 zolea

Er kwam een super schattig pakketje binnen van Weleda met daarin 2 Skin Food crèmes. Ideaal nu het plots een stuk kouder is! Ik heb trouwens ineens 2 droge plekken op mijn huid (één op mijn buik en één op mijn gezicht). Die smeer ik nu in met Skin Food. Hopelijk trekken ze snel weg!

Instamonth october 2017 zolea

Voor mijn planten in winterslaap gaan, stekte ik er nog een paar. Deze pileababy’s hebben inmiddels een nieuw huisje gevonden! De pannenkoekenplant is echt zo’n uitdeelplantje, leuk om te weten dat veel van mijn vrienden een baby van mijn moederplant in huis hebben!

Instamonth october 2017 zolea

Herfst = tijd voor gezelligheid. Ik maakte drie eenvoudige herfstDIY’s waaronder dit heerlijke badzout (het is zelfs al op!). De hele DIY kan je hier bekijken.

Instamonth october 2017 zolea

Tot nu toe vind ik dit de leukste quote die ik al op het letterbord had! Hij staat er zelfs nog steeds… woeps! Dringend tijd voor een update!

Instamonth october 2017 zolea

Vorig jaar doneerde ik mijn haar aan het goede doel (ze maken er pruiken van), maar ondertussen is het al weer lekker lang. Dan heeft het echt wel wat extra verzorging nodig. Deze DIY haarolie maakte ik een hele tijd terug, maar vind ik nog steeds heerlijk!

Instamonth october 2017 zolea

In de zomer maakte mijn bananenboom wel elke week een nieuw blad aan, maar nu het herfst is, gaat het een stuk trager. Het duurde best lang voor dit frisse groene blad helemaal ontrold was. Merk je ook aan jouw planten dat het winter wordt?

Instamonth october 2017 zolea

Nu we een half jaar in ons huurhuisje wonen, werd het tijd voor een overzichtje van mijn favoriete aankopen! We kochten niet echt heel erg veel, maar ik ben erg blij met alles wat we aanschaften. Hier lees je onze 10 favoriete aankopen.

Instamonth october 2017 zolea

Ik zag steeds vaker gesloten ecosystemen in glas voorbij komen. Tijd om zelf zo iets in elkaar te boxen! De DIY voor jouw eigen miniterrarium vind je hier.

Instamonth october 2017 zolea

Hi Mat! Haha sorry, soms vind ik mezelf erg grappig (hoewel ik deze mop natuurlijk niet zelf bedacht).

Instamonth october 2017 zolea

Op zondag voelde ik me niet 100%, maar ik ging toch naar de bloemenmarkt om verse bloemen te halen voor de foto’s die ik in gedachten had. Achter de schermen ben ik erg druk geweest met de opstart van de geurkaarsen en het werd tijd voor het fotograferen van de productlabels! Dit soort werk doe ik echt heel erg graag.

Instamonth october 2017 zolea

Dus ging ik meteen aan de slag. Ik wist heel duidelijk wat ik precies wou, dus het fotograferen zelf ging best snel. Ik start met vijf geuren geurkaarsen, dus moest ik 5 productlabels fotograferen. Uiteindelijk heb ik er twee opnieuw gedaan omdat ik niet helemaal tevreden was met het resultaat.

Instamonth october 2017 zolea

Het harde leven van een ondernemer! Het ziet er niet helemaal professioneel uit, maar dat ben ik dan ook niet ;) ik hou wel van dat ‘geknutselde’.

Instamonth october 2017 zolea

Instamonth october 2017 zolea

En dit zijn twee van de resultaten! Green Tea en Clean Cotton zijn heerlijke geuren, dus die hou ik lekker in het assortiment.

Instamonth october 2017 zolea

Ondertussen ontving ik nog deze leuke serre van Becel. Ik gebruik niet zo erg vaak smeerboter, maar  ga wel altijd op zoek naar een plantaardige ‘boter’. De walnootvariant is echt heerlijk! Van Avocado zijn mijn vriend en ik beiden niet zo’n fan.

Instamonth october 2017 zolea

Ik maakte een aantal testexemplaren van de geurkaarsen om te kijken hoe de raapzaadwas het deed en of ze wel voldoende geur afgeven. Test geslaagd! De kaarsen branden enorm lang (ik brand er dagelijks eentje voor meerdere uren en hij is nog lang niet halfweg). Een houten lont brandt minder hoog als een katoenen lont en dat is wel even wennen.

Instamonth october 2017 zolea

Van Veritas kreeg ik enkele prachtige kleuren wol om mee te weven. Dit kussen is bijna klaar en dan toon ik je uiteraard hoe je er zelf eentje maakt!

Instamonth october 2017 zolea

Het laatste weekend van oktober trok ik richting Calais met mijn vriendinnen. Een weekende eten, dansen, zingen en plezier maken. Ik heb er van genoten! (En ook van deze brunch, njam!)

Instamonth october 2017 zolea

Af en toe heb ik het even nodig om aan de zee te zijn, zo rustgevend! Lekker uitwaaien op het strand en genieten van de zilte zeelucht. We hadden geluk met het weer, maar er stond wel een sterke wind.

Instamonth october 2017 zolea

En dit zijn ze dan! Hier zie je de verpakking van de nieuwe geurkaarsen. Een strakke, glazen pot met een deksel van kurk.

Instamonth october zolea geurkaarsen scented candles eco

En dit zijn ze allemaal met hun sticker! De stickers zijn helaas niet helemaal goed geprint (kwaliteit is niet zoals ik wou), maar voor de rest ben ik heel erg tevreden. Je vindt ze vanaf nu via shop.zolea.be! Een ideaal kerstcadeau, of niet? ;)

Oktober was dus een heerlijke maand! Hopelijk geldt voor jou hetzelfde?

Gerelateerde Artikelen

Instamonth july 2014 zolea

INSTAMONTH JULY 2014

Instamonth september 2013

INSTAMONTH SEPTEMBER 2013

sneak peek in our home ghent zolea

INSTAMONTH JULY 2017

3 reacties op “INSTAMONTH OCTOBER 2017”

Geef een reactie

CommentLuv badge