web analytics

INSTAMONTH OCTOBER 2016

Nu we al weer bijna november zijn, is het einde van het jaar echt in zicht. Het is zo cliché om te zeggen, maar tot nu toe is 2016 echt voorbij gevlogen! Het was best een topjaar, waarin ik veel tijd had voor vrienden, de liefde, nieuwe mensen, nieuwe uitdagingen, mijn diploma en zo voort. Toch blik ik nog even terug naar oktober!

Instamonth january 7

2016-10-01 18.18.05

Oktober begon met de trouw van een vriendin. LEUK! Het was een hele leuke avond en ik heb kilometers gedanst ;)

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Ik testte de Rosemary Skin Wash van Rainpharma voor het eerst uit en raakte verknocht aan de heerlijke geur en het zachte gevoel. Rainpharma is zo’n merk dat echt niet meer weg te denken is uit mijn badkamer!

2016-10-04 11.47.42

Ik gaf een wokshop lippenbalsem maken weg ten voordele van SOS Kinderdorpen. Helaas bood er niemand op! Een paar weken geleden heb ik ook zo’n workshop verloot voor een goed doel en die workshop gaat volgende week door in Gent. Spannend!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Met Dyson trok ik een dagje naar Amsterdam om er samen met andere Belgische en Nederlandse pers de nieuwe Dyson Supersonic haardroger te ontdekken. Het werd een heerlijk zonnige dag met leuk gezelschap.

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Nieuw speelgoed om uit te testen! Ik heb meestal niet genoeg geduld om mijn lange haar helemaal te drogen, dus laat ik het gewoon aan de lucht drogen. MAAR nieuw speelgoed moet natuurlijk grondig uitgetest worden! Hier lees je mijn review.

Processed with VSCOcam with a5 preset

Na de eerste oktoberweek nam ik een beetje pauze voor mezelf. In de zetel met pizza en Desperate Housewives. Heerlijk!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Mijn vader is aan het verbouwen, dus moesten alle kasten, zolder, kelder etc leeggehaald worden. Ik vind dat leuk! Ik ontdekte heel wat vergeten speelgoed en jeugdherinneringen, maar ook leuke Royal Albert kopjes, een oude foto van mijn moeder en nieuw knutselmateriaal. ’s Avonds ging ik uit.

2016-10-13 18.55.49

Later die week werd ik verwacht in het AVA filiaal in Antwerpen Zuid voor een heerlijk diner. AVA bestaat namelijk 60 jaar! Samen met enkele collega bloggers en personeel van AVA zat ik aan de kersttafel en genoot ik van het heerlijke eten.

2016-10-16 13.56.13

De rest van de week werkte ik aan school en mijn geurkaarsen (binnenkort meer daar over), maar dat weekend trok ik de grens over met een groep vriendinnen voor een leuk weekend!

2016-10-16 20.40.35

We speelden spelletjes, deden een raadselzoektocht, gingen iets gaan drinken in het dorp, knutselden en hadden gewoon een heerlijk weekendje weg. TOPTEAM!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

In de volgende week speelde ik ‘model’ voor een vriendin. Zij volgt een kappersopleiding en had iemand nodig wiens haar ze mocht knippen. Dat wou ik wel, en er mocht best een stuk af. Dat stuk werd nogal lang, haha! Ik doneerde mijn haar aan Geef Om Haar.

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Met de gedoneerde staarten worden pruiken gemaakt voor kankerpatiënten. Doei haartjes!

2016-10-18 22.09.02

En dit is een (slechte) foto van het resultaat! Het is alsnog best lang en daar ben ik blij om. Kort haar staat me niet even goed als lang haar, maar mijn lokken groeien enorm snel dus heb ik er niet zo’n moeite mee om mijn haar af en toe kort te wieken.

Processed with VSCOcam with hb1 preset

De volgende dag moest ik naar school, maar ’s middags had ik afgesproken met Marlous van Lastdaysofspring. Het werd een gezellige lunch in de Vooruit en daarna sprongen we samen even bij Supergoods binnen. Ik was er nog niet geweest, maar deze fair trade winkel is enorm leuk geworden!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Op donderdag trok ik opnieuw richting Antwerpen voor een lunch met Quooker (je weet wel, die kraan waar kokend water uit komt).

Processed with VSCOcam with a5 preset

Dit dessert! <3

2016-10-21 12.37.07

We kregen een goodiebag mee met de ingrediënten voor deze gin-pruimensap cocktails. Ik wist niet goed wat te verwachten, maar ze zijn heerlijk! Doen me een beetje aan Glühwein denken. Willen jullie het recept?

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Bij Supergoods kon ik niet weg zonder een reep Tony’s mee te nemen. Net zoals iedereen hou ik ENORM van de Zeezout Caramel bar, yum!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Ik hield me ook bezig met de eerste productfoto’s van mijn geurkaarsen. Binnenkort vind je in mijn mini-webshopje ook geurkaarsen in 6 verschillende geuren. Ze zijn gemaakt van eco soja wax en zitten in gerecycleerde wijnflessen. Binnenkort te koop dus!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Oktober was dus best druk en leuk! Natuurlijk maak ik niet van alles wat ik doe foto’s, maar ik hoop dat jullie op deze manier toch een beetje een beeld krijgen van mijn voorbije maand. Hoe was deze herfstmaand voor jou?

Gerelateerde Artikelen

img_0131

INSTAMONTH NOVEMBER 2016

instamonth october 2013

INSTAMONTH: OCTOBER 2013

4 reacties op “INSTAMONTH OCTOBER 2016”

  1. Jaa was gezellig om je even te zien! Ik vind je kortere (want echt mega kort is het niet ;-)) haar juist veel leuker staan dan het hele lange. Wat vlotter/luchtiger of zo. Ik vind je productfoto’s ook echt heel erg mooi, heel tof die rook bij de ‘smokey’ kaars. Ik ga het even in de gaten houden, lijken me leuke kerstcadeautjes (en dan haal ik ze gewoon bij je op ;-)).
    Marlous onlangs geplaatst..Nog meer taalfouten die elke blogger maaktMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge