web analytics

INSTAMONTH OCTOBER 2015

Oktober was maar een rare maand. Heel veel positieve dingen (Weekend Blog Awards!), maar helaas ook wat negatieve (maar die Instagram ik natuurlijk niet). Vandaag een overzichtje in Instagramfoto’s! Je kan me trouwens volgen via @Zoe_Zolea.

instamonth october 2015

instamonth october 2015

De maand begon met een leuk event van Dr. Hauschka in Antwerpen. Ik dacht dat het goed te doen was te voet van aan het station, maar was toch maar op het nippertje op tijd! We kregen een erg boeiende uitleg van MUA Karim Sattar en mochten de producten zelf uittesten.

Gent is toch zo mooi he? Ik kan er echt van genieten om gewoon wat rond te wandelen.

instamonth october 2015

Ik kocht een gatenplant bij Dille & Kamille en hij is nu mijn beste vriend op kot! Hij heeft nog een naam nodig, iemand een suggestie?

Na de eerste oktoberweek ging ik een weekendje weg met vriendinnen. Zalig om even weg van alles te zijn en samen leuke dingen te doen.

instamonth october 2015

Cattier-Paris is nog steeds één van mijn favoriete merken. Fijne ingrediënten, goed geprijsd en een uitstekende werking.

Nog zo’n tof event deze maand! Geldhof komt in november met enkele nieuwe Cuberdons op de markt en die mochten we komen proeven tijdens een heerlijke brunch. De locatie was geweldig (Alix Jardin d’Amis), het eten heerlijk en het gezelschap gezellig. Oh en die nieuwe smaken, die mochten er ook best zijn! Wist je dat er nu ook vegan cuberons zijn? Met agar agar!

instamonth october 2015

Als je graag DIY’d, dat zit je vaak met een hoop producten en die moeten natuurlijk op voor ze slecht worden. Tijd om nog eens met een zelfgemaakte bruisbal in bad te gaan. Geen straf hoor dit!

Voor mijn stage was ik in het STAM in Gent en daar hebben ze een luchtfoto van Gent op de grond. Super leuk om herkenningspunten te zoeken en nieuwe plekjes te ontdekken.

instamonth october 2015

Wooooeeh! Woensdag kreeg ik het geweldige nieuws dat ik één van de finalisten was voor de Knack Weekend Blog & Digital Awards. Ik heb de hele dag zitten stuiteren op mijn stoel!

Naast fulltime stage lopen en leuke dingen doen, moet er natuurlijk ook nog geblogd worden. Foto’s maken probeer ik zo veel mogelijk te doen wanneer het nog licht is, maar dat wordt steeds moeilijker.

instamonth october 2015

Er liep een give-away van Dr. Hauschka op mijn Instagramaccount, maar de prijs is inmiddels al bij de gelukkige winnaar. Sorry guys.

Om mijn kot was huiselijker te maken, hing ik een aantal foto’s op. Ik vind het er best leuk uitzien zo. Ik moet vaker digitale foto’s uitprinten, want ik vergeet het altijd en het is toch een stuk leuker om ze ook echt in je handen te houden.

instamonth october 2015

Mijn favoriete geurtje momenteel: Black Musk van The Body Shop! Echt serieus: ga eens ruiken in de winkel, hij is zo lekker!

instamonth october 2015

Een hele hoop nieuwe producten passeerden de revue op Zolea. Daaronder zitten topmerken Dr. Hauschka en True Organic of Sweden. Beiden geweldig!

Heb je al eens Lovechock chocolade geproefd? Heel erg lekker, vegan en Fair Trade!

instamonth october 2015

De nieuwe layout! Ik ben er heel erg blij mee en aan de reacties te zien vinden jullie hem ook leuk. Yay!

Ik knutselde de hele namiddag aan deze letterlampen en het resultaat mag er zijn. Ik vind ze super leuk geworden. En daarbovenop zo veel goedkoper dan die in de winkel, daar doen we het voor.

Ik wens je een heel fijne november toe! Geniet van de zon, het gure weer en de beginnende kerstversiering.

Gerelateerde Artikelen

Instamonth december 2018

INSTAMONTH JANUARY 2019

Instamonth December 2014 zolea

INSTAMONTH DECEMBER 2014

Instamonth october 2014

INSTAMONTH OCTOBER 2014

5 reacties op “INSTAMONTH OCTOBER 2015”

  1. Wat stom van die negatieve dingen. Maar je hebt toch een paar leuke momentjes gehad precies :)
    Ik ben die parfum van The Body Shop gaan uittesten en waaaaaw. Ik ben verbaasd dat ik hier zo voor val! Ik ben normaal geen fan van zo’n zwaardere geurtjes. Maar voor deze versie maak ik precies graag een uitzondering! :D

Geef een reactie

CommentLuv badge