web analytics

INSTAMONTH: OCTOBER 2013

Ik hoopte al dat oktober beter en leuker ging worden dan september, want die viel wat tegen. Gelukkig is dat ook echt het geval geweest. Ondertussen zijn we al weer november, dus tijd voor een overzichtje van de voorbije maand!

instamonth october 2013

instamonth

Ik maakte een afbeelding voor al mijn lieve volgers: een welgemeende goede maand gewenst! // De herfst zorgt vaak voor een prachtige zonsopgang

Plots was het weer zo’n 20°, tijd voor fruitsapijsjes op kot! // Maar ook koude dagen, dan is het eerder warme chocomelk en een dekentje.

instamonth

Ik ging naar Estetika in Brussel, een leuke vakbeurs voor schoonheidsspecialisten, al wisten ze vaak niet goed wat met ‘die bloggers’ aangevangen. // Ik probeerde om een moedervlek te verwijderen met appelazijn (en het werkte echt!)

Het vuur ging weer aan, dat geeft altijd zo’n gezellig beeld. // Mijn Bobble kreeg een roze filter, perfect voor Think Pink. Ik ga nooit weg zonder dat ding.

instamonth

Ik hou van perspakketjes! Dit is weer een hele leuke. Dankjewel The Body Shop! // De workshops kwamen op de site van Jim.be, mijn workshop deo maken werd wel wat vaag omschreven …

Ik gaf ook een workshop bruisballen maken voor 12 tot 14-jarigen, erg leuk! Je ziet wel dat het puber zijn, haha! // Producten die ik dagelijks gebruik. Sleek Face Form is zo fijn!

instamonth

Mijn nieuwe visitekaartjes kwamen binnen, ik ben er erg blij mee! De oude waren bijna op en daar stond nog ‘Olea’ op ;) // Een herfstwandeling door het Muinkpark leverde dit plaatje op.

Ik at voor het eerst Goji bessen, heerlijk in youghurt! // En ik ging naar de kapper in Gent. Heel erg tevreden over Bio kapper Sizo.

instamonth

Alle spullen voor de workshop deo maken aangekocht (geen deosticks te vinden, dus dan maar potjes) // Boodschappen doen met oma in Wijnegem Shopping Center

Clean Closet 2 was weer erg fijn georganiseerd. Ik vond het enkel jammer dat er deze keer minder te zien en te doen was. Toch kocht ik een leuke broek voor Thailand // Mijn Lush bestelling kwam binnen, hoera! Reincarnate is een experimentje, ik toon je binnenkort meer!

instamonth

De leukste foto, waar ik al 3 jaar op wacht: mijn tanden zijn helemaal gemaakt! In 2009 ben ik op mijn tanden gevallen, wat een ravage, 4 kapotte tanden. Na 3 jaar beugel, een vijs in mijn kaak, veel oplapwerk en een kroon ben ik er nu helemaal van af :) EINDELIJK! // Ik trok naar Antwerpen om in de studio van Jim een live workshop deo maken te geven!

Ambitieus van Lush is een prachtig rood met roze ondertoon, lekker opvallend! // Dus besloot ik er maar meteen een halloween foto van te maken! Happy Halloween!

Dat was mijn maand. Eigenlijk zat ik vooral vaak bij de tandarts, maar ik vond een hele hoop wachtkamerfoto’s nu ook weer niet zo interessant ;). Hoe was jouw oktober? En geniet van november!

Gerelateerde Artikelen

Instamonth december 2013

INSTAMONTH DECEMBER 2013

instagram tag

INSTAMONTH DECEMBER 2015

Instamonth June 2015

INSTAMONTH JUNE 2015

21 reacties op “INSTAMONTH: OCTOBER 2013”

 1. Lijkt mij toch echt een leuke maand! Super dat je blokjes er eindelijk af mochten :) en zo vreemd dat we het zo warm en eigenlijk ook al erg koud hebben gehad. Hopelijk warmt het in November toch nog een beetje op :p voorlopig vind ik het al veel te koud haha
  Maya onlangs geplaatst..Personal: ChangesMy Profile

 2. Leuke maand! Die kapster van Sizo is echt heel goed hè, ik ga er ook altijd heen en stap er met een glimlach naar buiten. En voor ik haar leerde kennen had ik een hekel aan kappers! Als je nog eens een lush.uk bestelling gaat plaatsen wil ik wel meedoen om de verzendkosten te delen, ik studeer ook in Gent :)

  1. Via Lush.co.uk. Enkel jammer dat de verzending nog zo duur is! Meestal zoek ik iemand om samen mee te bestellen, maar heb het deze keer alleen gedaan :) Nog steeds goedkoper dan hier! :)

 3. Ik ben benieuwd naar dat artikel ivm de moedervlekverwijdermethode! (Amai, wat een woord!) Hoera voor uw tanden! Ziet er goed uit :) ’t lijkt toch alsof je niet veel hebt stil gezeten deze maand, tof :)

 4. Wat een leuke foto’s, wat cool van die workshops, ik wist helemaal niet dat je dat deed. Heb je ze al gehad of moet je ze nog doen? Ik ben benieuwd:) Proficiat met je gebit, ziet er goed uit, erg vervelend lijkt me dat als je zo lang hebt moeten wachten en een beugel hebt moeten dragen.
  Yvonne onlangs geplaatst..Favorieten OktoberMy Profile

  1. Dankjewel! Ze zijn inderdaad al geweest :) Was echt heel leuk om te doen! Ik geef ze niet uit mezelf random, maar enkel wanneer ik ergens voor gevraagd wordt, toevallig 2 keer deze maand :)

Geef een reactie

CommentLuv badge