web analytics

INSTAMONTH NOVEMBER 2017

Terwijl de sneeuw in dikke vlokken uit de lucht valt, ik kerstliedjes luister en er een heerlijke geurkaars brandt, schrijf ik dit artikel. Ik hou van deze periode! (Of ja: ik hou van deze periode wanneer ik niet per sé naar buiten hoef.) November was nochtans ook niet slecht. Kijk maar mee naar mijn voorbije maand in instagramfoto’s.

Instamonth november zolea

Op 1 november lanceerde ik mijn geurkaarsen. Ik maakte een enorme voorraad en plaatste ze meteen online! De verkoop gaat trouwens prima en ik ben heel blij met alle lieve klanten! THANKS!

Instamonth november zolea

Zelf heb ik er uiteraard ook altijd eentje branden. De houten lont brandt minder fel, maar daardoor blijft de kaars wel veel langer geur geven. Ik ben er dol op! Dit hoekje in onze woonkamer verandert niet zo fel, maar ik hou van de print en het potje. Ze passen zo fijn samen.

Instamonth november zolea

Deze foto verscheen eind oktober in Flair! Zo leuk om in een magazine te staan. Ik kreeg er een hoop leuke/lieve reacties op (en ook een hoop volgers bij, yay! Welkom!).

Instamonth november zolea

In november kwamen er een aantal leuke (al zeg ik het zelf) DIY’s online. Eén daarvan is deze Lush dupe van Fun, een kneedbare zeep. Supersimpel om te maken en leuk om samen met kindjes te doen! Heerlijk kliederen.

Instamonth november zolea

Zelfs in de winter blijft mijn monstera nieuwe bladeren aanmaken. Het proces van ‘ontrollen’ volgen is zo leuk! Planten snappen wat slow living is ;)

Instamonth november zolea

Ik maakte nog een aantal “productfoto’s” voor de webshop. Passen ze niet mooi samen zo?

Instamonth november zolea

Herinner je je deze DIY’s nog van een paar maanden geleden? Daar won ik een uitje naar het Zwarte Woud mee! Samen met Alice trok ik richting Brussel met de trein en een paar uur later stonden we gewoon in het Zwarte Woud. Ik dronk tientallen bekers gin, maakte een herfstige wandeling, at mijn buikje rond en mocht de Monkey 47 distillery bezoeken. Leerrijk en super leuk! Ik ben niet zo’n ginfanaat, maar moet zeggen dat ik Monkey47 toch écht lekker vind. (#nospon)

Instamonth november zolea

De kerstperiode is voor mij ook de tijd van de handgemaakte marktjes. Ik maakte een ‘sign’ om mijn merk duidelijk te maken tijdens de komende marktjes. Best blij met het resultaat!

Instamonth november zolea

Nog een foto’tje uit het Zwarte Woud. Heerlijk herfstige kleuren! Ik heb er van genoten.

Instamonth november zolea

Instamonth november zolea

Uiteraard konden de foto’s van mijn kaarsen niet ontbreken in deze instastory. Ik probeer van Zolea echt een merk te maken. Ik maakte vandaag een soort media kit voor de geurkaarsen en morgen stap ik naar enkele winkels. Spannend!

Instamonth november zolea

Zo zag het Zwarte Woud er uit toen ik opstond op de tweede dag van ons tripje. Zo mooi!

Instamonth november zolea

Op Instagram plaatste ik deze foto met daarbij de uitleg dat ik dit pakket met Barnängen producten kreeg van een persbureau, maar dat ik er niet over ga schrijven. Het merk is onderdeel van Schwarzkopf en niet dierproefvrij. Jammer! Ik deel de producten uit aan vrienden en familie. Zij zijn er gelukkig wel blij mee :)

Instamonth november zolea

Ik maakte nog een bordje voor een marktje waar ik stond. Mensen durven niet altijd aan de kaarsen ruiken, maar ik vind het net leuk als ze dat wel doen! Even aantonen dat dat dus zeker mag.

Instamonth november zolea

Op Makerskraam in Lochristi was het helaas niet heel erg druk. Toch heb ik een fijne dag gehad, leuke mensen ontmoet en enkele geurkaarsen verkocht. Met veel dank aan mijn vriend om me gezelschap te houden. Alleen had ik me toch wat verveeld. Hopelijk lokt de kerstmarkt binnenkort wat meer volk!

Instamonth november zolea

Instamonth november zolea

Een kerstkaars kon natuurlijk niet ontbreken in mijn gamma en Holiday Spice is ondertussen zo goed als uitverkocht (ik heb er letterlijk nog eentje). Gelukkig bestelde ik nieuwe geuren en ook daar zit een kerstgeur bij (met kaneel, mmmm). Deze spaar ik voor de kerstmarkt!

Instamonth november zolea

Ik zie veel avocadoboompjes voorbij komen en dat zijn vaak lange slungles die de lucht in schoten. Die van mij ziet er een stuk anders uit! Geen idee waar het aan ligt, maar hij maakt nog regelmatig nieuwe blaadjes aan en groeit goed. Ik ben benieuwd of er ooit een echte avocado aan komt! In de lente pot ik hem over in een grotere pot.

Instamonth november zolea

Haken kan ik ondertussen best goed, maar breien deed ik al niet meer sinds het lager onderwijs. Tijd om mezelf opnieuw te leren breien! Ik maak een roze sjaal met visgraatmotief, al gaat het best traag. Hopelijk is hij klaar voor de winter voorbij is, haha.

Instamonth november zolea

De laatste week van december verraste mijn vriend me bij het thuis komen met een bos bloemen. Zo lief!

Instamonth november zolea

Sneak peek van onze kerstboom. Geen echte boom dit jaar, maar wel een zelfgemaakte!

DIY kerstboom zelf maken christmas tree eco

Instamonth november zolea

Heel erg simpel (letterlijk: 3 latjes met lampjes en versieringen), maar oh zo gezellig. We hebben niet veel plaats hier, maar ik wou het toch wat kerstig maken. Blij met het resultaat!

Instamonth november zolea

Toen de boom stond, kwamen ook de kerstkaarten binnen. Ik maakte ze via Tadaaz en kreeg de kaarten gratis van hun in ruil voor een winactie op Instagram. Zo haal jij er misschien ook nog iets uit! Op mijn Instagrampagina kan je nog tot en met zondag meedoen. Succes!

Instamonth november zolea

Ondertussen staan de bloemen op onze slaapkamer, aangezien het daar lekker fris is en ze zo langer mooi blijven. Ik geniet er heel erg van, zelfs nu het sneeuwt. Lekker contradictorisch!

Ik hoop dat jij net als ik geniet van de sneeuw, de kerstsfeer, de lampjes en de gezelligheid! Fijne december!

Gerelateerde Artikelen

Instamonth november 2013 Zolea

INSTAMONTH NOVEMBER 2013

Instamonth december 2013

INSTAMONTH DECEMBER 2013

5 reacties op “INSTAMONTH NOVEMBER 2017”

  1. Oooh wat is die sjaal mooi! Welke nr naalden en welke wol is het? Want die kleur is echt héél mooi, spreken we anders niet eens af om samen te gaan breien? ;) ’t Is al te lang geleden dat we elkaar hebben gezien hé!

Geef een reactie

CommentLuv badge