web analytics

INSTAMONTH NOVEMBER 2016

De laatste maand van 2016 is al weer goed begonnen! Ik ben al helemaal in kerstsfeer en kijk uit naar de boom, de lampjes, de gezelligheid en – uiteraard – de vakantie. Eerst blik ik nog eens terug op november, een drukke, maar leuke maand!


Begin november had ik lekker veel tijd om te werken aan DIY’s en blogposts. Daar heb ik zeker van genoten! Ik was niet altijd alleen, want dit wilde konijn hield me gezelschap.

De pakketjes voor mijn webshopje moeten er natuurlijk leuk uitzien. Daarom bestelde ik enkele washitapes online! Zijn ze niet leuk?

Ergens begin november kreeg ik te horen dat ik was aangenomen! Ik was natuurlijk super blij! Ik startte halverwege november en wou een voorraadje geurkaarsen klaar hebben staan voor wanneer het drukker zou worden. Aan het werk dus!

Op zondag trok ik naar Gent voor een Cîme workshop bij Roomin. Ik ben erg blij dat ik het merk wat beter heb leren kennen! Het zijn stuk voor stuk heerlijke producten.

Op 10 december vindt het superswitch event plaats, een plek waar je kledij kunt swappen en leuke workshops kunt volgen. De eerste 50 aanwezigen krijgen een leuke goodiebag waar ook soy wax melts van Zolea in zitten!

De DIY sunburst mirror die ik maakte, lukte een stuk beter dan verwacht! Hij hangt nu te pronken in de logeerkamer, maar ooit krijgt hij een mooi plekje in huis. Ik vind het heerlijk om zo veel zelfgemaakte spullen in huis te hebben! Dat maakt je huis toch een stuk persoonlijker.

Midden november, vlak voor mijn eerste werkdag, waren het persdagen in Antwerpen. Ik kijk hier altijd naar uit, want hoewel het druk is, is het altijd leuk om nieuwe merken te ontdekken en de Pr people terug te zien.

Mooie Bloomon bloemen! Qua ontdekkingen viel het dit jaar wat tegen, maar ik had wel een leuke dag samen met Ines.

De volgende dag trok ik richting hulst voor het mores wonen bloggersevent. Een super leuk event waar elke blogger zijn eigen hoekje mocht stijlen met alle items uit de enorme winkel. De bedoeling was om het houten krukje te stijlen, en ik won! Echt super leuk!

De hele winkel is trouwens super leuk. Je kunt er live demonstraties zien van bijvoorbeeld koken of pottenbakken, je kan er heerlijk eten en uiteraard is er enorm veel inspiratie voor je interieur.  Topdag!

Uiteraard moesten we een groepsfoto maken in de kerstslee.

Binnenkort verkoop ik mijn geurkaarsen ook met wood Wicks. Hoe cool is dat?

Ik merk dat er meer bestellingen binnen komen nu kerst in aantocht is.  Super leuk! Door de drukte op het werk heb ik niet zo veel voorraad meer, maar ik ga hard aan de slag om alles op tijd klaar te hebben.

Na een hele ongezonde periode probeer ik ook wat gezonder te eten. Ik maakte granola en die is heerlijk! Wat gooi jij nog allemaal in je granola? Alle tips zijn welkom!

Fijne december allemaal! Geniet er van!

Gerelateerde Artikelen

diy creamy coconut scrub

INSTAMONTH JUNE 2018

instamonth april 2016

INSTAMONTH SEPTEMBER 2016

Instamonth may

INSTAMONTH MAY 2014

6 reacties op “INSTAMONTH NOVEMBER 2016”

  1. Ah wat leuk dat je ook kaarsen met wood wicks gaat verkopen!! Komen die nog voor kerst in je shop of gaat dat na kerst worden? Kan niet wachten om er eentje te kopen namelijk haha

    1. Hi! Stuur me anders eens een mailtje, dan maak ik een persoonlijke bestelling voor jou ;) ik heb het namelijk een stuk drukker dan gepland, dus ben ik er nog niet aan toegekomen de shop te updaten / een voorraadje kaarsen op te bouwen.

Geef een reactie

CommentLuv badge