web analytics

INSTAMONTH NOVEMBER 2014

Hoi liefste lezers van de hele wereld! We zijn al weer aanbeland in de laatste maand van 2014, wat een avontuur. Hoewel ik mijn blogdoel dit jaar (1K Bloglovin’ volgers) niet zal halen, blijf ik natuurlijk met alle plezier doorbloggen in 2015! Vandaag even een overzichtje van november in Instagram foto’s.

Instamonth november 2014 zolea

instamonth november

November begon vrij uneventful, maar de 8e vertrokken we naar Barcelona! Hier zie je Brussel vanuit de lucht.

En plots waren we er, 17 graden en vrij grijs: maar Barcelona! Selfie met mijn broer in Park Güell

Instamonth november

Beetje jammer dat we zo veel regen gehad hebben, maar het was toch heel erg fijn om een lang weekend weg te gaan :)

Gaudi bankje! Ik heb echt een heel leuke citytrip gehad! Het was een familieweekend en ik vind het erg fijn dat we zo’n familie hebben die zulke leuke dingen doet samen.

instamonth november

Bijna kerst = glitterzeepjes maken! Deze glitters bleven niet echt goed aan de bovenkant hangen, dus het was een echt glitterfestijn in de keuken. Oeps!

Op zondag even snel naar Sluis voor wat kerstcadeautjes. Mooi weer in Holland!

Instamonth november

Aaaah ik hou van poeder in parelvorm! Deze van e.l.f. zijn nieuw in het Minerale gamma en worden zo snel mogelijk gereviewd.

Wijvenavond in de cinema! The Hunger Games natuurlijk. Er zijn tegenwoordig erg veel films in de cinema die ik graag wil zien! Jammer dat kaartjes telkens zo duur zijn.

instamonth november

Zo veel ‘winter musthaves’ heb ik niet, mar een grote, dikke sjaal kan écht niet ontbreken. Het was nog niet eens erg koud, hoe ga ik de winter in godsnaam overleven?

Gelukkig zijn er nog lekker warme feestjes met drank en vriendjes! Haha ik hou van deze foto!

instamonth november

Natuurlijk bestond november ook af en toe uit een lekker heet bad. Ik nam mee: Snowfairy, Neobio Appelshampoo en American Cream conditioner van Lush.

Ik kocht nog snel een adventskalender in de Action, heerlijk nostalgisch! En hoe leuk is het om elke dag een deurtje open te maken?

Nu het december is, mogen we echt helemaal los gaan met de kerstspullen. Mijn lampjes hangen al op en de kerstboom wordt dit weekend gezet! Hoera! Ik hou van deze tijd :)

Fijne december!

Gerelateerde Artikelen

2018 goede voornemens

INSTAMONTH JANUARY 2018

instamonth october 2015

INSTAMONTH OCTOBER 2015

9 reacties op “INSTAMONTH NOVEMBER 2014”

  1. Oh, die adventskalender moet ik ook hebben! Fijn dat je nog een citytripje gemaakt hebt in november :) En ben heel benieuwd naar die poeder van e.l.f., ik ben een beetje verliefd op poeders/blushes/highlighter in pareltjesvorm! Geniet van de laatste maand van het jaar!

Geef een reactie

CommentLuv badge