web analytics

INSTAMONTH NOVEMBER 2013

Goh jongens, het is al december. DECEMBER! De leukste maand van de winter, waar alles in het teken staat van de feestdagen. Ik hou echt van die gezelligheid, dus ik kijk er enorm naar uit. Maar eerst: een terugblik op de voorbije maand.

Instamonth november 2013 Zolea

instamonth november 2013

We beginnen november met een heerlijk warm Lush bad. Dit is So White // Foto’s van een look maken ziet er vaak nogal gek uit.

Pressdays! Dit bietenpoeder van Biotona is echt lekker // Polaroids met Silhouette zonnebrillen. Ik heb echt geen zonnebrillenhoofd, maar deze kon er nog mee door.

instamonth november 2013

In de goodiebag vond ik dit Hemp Seed. Niet erg lekker, maar wel gezond! Ik wil ook nog graag de Superfruits versie. // Meteen in de praktij gebracht: ontbijten.

Bijna kerstmarkttijd. Dat wil zeggen dat ik mijn voorraad zeepjes wat moet aanvullen. Zo ziet verse zeep in de mal er uit. // Gezellig praten aan een vuurtje. Zo’n avonden zijn echt heerlijk.

instamonth november 2013

Ik snij de zeepjes telkens na 24 uur, hier zijn ze vers gesneden en staan ze wat uit te drogen // Ik verkoop ook Soy wax melts op de kerstmarkt! Dit zijn mijn favorietjes: Lavender Vanilla.

De spullen voor de winactie kwamen binnen, een kleine teaser op Instagram // Nieuwe kringloop vondsten: een mooi peper en zoutvaatje.

instamonth november 2013

Op date met de boyfriend. Hij had een verrassing voor me en we gingen schaatsen! Het was echt heel leuk. // Maar er moet ook gewerkt worden. Ik werk bij Essenza en daar gaan deze heerlijke shampoobars uit het assortiment. Dit zijn dus de allerlaatste stuks.

Zondag trok ik naar Brussel voor de Dawanda Design Markt! Het was erg leuk. We maakten zelf leuke canvas tasjes met kruissteek. // Nog meer kerstmarktvoorbereidingen: geurkaarsen!

instamonth november 2013

Heerlijk in de winter: kaarsjes en soy wax melts. Die van mezelf vind ik toch het allerfijnst ;) // Ondertussen zijn we al weer over de 700 Bloglovin’ volgers heen! DANKJULLIEWEL!

Nieuwe DIY: scrub cream. Vechten tegen droge winterbenen! // Ik stopte vorig jaar met leiding geven in de Chiro, dus speelde ik dit jaar kinderfuif DJ, echt heel leuk!

Instamonth November 2013

Yay! De nieuwe lippenbalsem van Cattier-Paris. Net op tijd, want ik heb de laatste tijd erg last van velletjes en droge lippen // Nog meer kringloopvondsten. Ik ga tegenwoordig vaak eens een kijkje nemen en breng dan glazen en blikjes mee om kaarsen in te maken.

Mijn vriend is DJ en draaide donderdag in de Vooruit, ik ging mee om foto’s te maken. Jammer dat er erg weinig volk was! // Vrijdag trok ik naar Antwerpen voor een gezichtsbehandeling en een kerstevent van The Body Shop

Instamonth November 2013

Got my nails did! Elfi was paraat op het event van The Body Shop en inspireerde de nagels op mijn outfit. Ik hou erg van simpele nailarts, die vind ik het mooist. Goed gekozen dus! // Deze cutie hing in de kerstboom bij The Body Shop, het is een spons!

De volgende dag had ik eindelijk tijd om de goodiebag eens goed te bekijken. Deze Shimmer Bauble vind ik echt geweldig mooi! // En dan vertrok ik op weekend met mijn vriend. We bleven een nachtje in Wavre en trokken naar Aqualibi! Een heel leuk zwembad, maar na een drietal uur hadden we het toch echt wel gezien.

Tijd voor december! Geniet van alle feestdagenvoorbereidingen, de gezelligheid, het samenzijn en het zoeken naar leuke cadeaus (vinden jullie dat ook zo leuk om te doen?). Check anders even de DIY pagina voor leuke cadeau-ideetjes!

Gerelateerde Artikelen

Instamonth january 7

INSTAMONTH JANUARY 2016

weleda global garden

INSTAMONTH AUGUST 2017

Instamonth september 2013

INSTAMONTH SEPTEMBER 2013

10 reacties op “INSTAMONTH NOVEMBER 2013”

Geef een reactie

CommentLuv badge