web analytics

INSTAMONTH MAY 2018

Het is al weer juni! Voor mensen die in het onderwijs werken of nog studeren, is juni altijd een erg drukke maand. Examen afnemen/leren, verbeteren/leren en punten ingeven/leren staan weer voor de deur en ik wens jullie er allemaal veel succes mee! Gelukkig is er ook nog wat tijd over om van het weer te genieten. Hopelijk geldt dat voor jullie allemaal!

diy mid century concrete plant stand wood planter papier mache

Instamonth may 2018 zolea my life in pictures instagram

Hoewel ik echt een zomerkind ben, hou ik ook heel erg van de lente. Alles staat dan zo mooi in bloem en daar wordt ik erg vrolijk van!

Instamonth may 2018 zolea my life in pictures instagram

Dus wou ik even een nieuwe profielfoto maken voor deze bloeiende klimplant in onze tuin, haha!

Instamonth may 2018 zolea my life in pictures instagram

Ik sneed er meteen een klein takje af om enkele foto’s mee te maken. De kortingscode in de review over AVA Natural Skin Care is nog de hele maand geldig.

Instamonth may 2018 zolea my life in pictures instagram

Al jaren schrijf ik hier allerlei DIY’s om zelf natuurlijke verzorgingsproducten te maken en ik deel die recepten met veel liefde. Het is al even geleden dat er een nieuwe beauty DIY verscheen en dat heeft zo zijn redenen! Ik vertel jullie binnenkort meer!

Instamonth may 2018 zolea my life in pictures instagram

Ijsheiligen zat er aan te komen, dus moesten onze moestuinplantjes af en toe wennen aan het buitenleven voor we ze gingen uitplanten. De tomaatjes groeien best traag. Ik hoop dat we daar toch ook enkele vruchten aan mogen verwachten deze zomer.

Instamonth may 2018 zolea my life in pictures instagram

Met het hete weer van de voorbije weken heb ik enkele producten uitgebreid kunnen testen, zoals deze Crème Deodorant van The Ohm Collection! De review kan je hier lezen.

Instamonth may 2018 zolea my life in pictures instagram

Vorig jaar heb ik aan deze clematis één zielig bloemetje gezien, maar dit jaar staat hij helemaal vol! Op een gegeven moment waren er 31 bloemen open! Nu dwarrelen de blaadjes helaas al weer naar beneden, maar het was zoooo mooi.

Instamonth may 2018 zolea my life in pictures instagram

Ook mijn polkadot begonia stekje kreeg een groeispurt. Ik vind het heerlijk om met plantjes in de weer te zijn, al zien ze ook wel wat af met de hitte.

Instamonth may 2018 zolea my life in pictures instagram

Van Likami kreeg ik deze Jade stone Roller opgestuurd. Ik ben hem nog aan het testen, maar de koelte van de roller is alleszins erg aangenaam op de huid op dit moment.

Instamonth may 2018 zolea my life in pictures instagram

Instamonth may 2018 zolea my life in pictures instagram

Aangezien ik momenteel niet full time werk, heb ik af en toe wat vrije tijd om nieuwe dingen uit te proberen. Zo had ik het plots in mijn hoofd dat ik wou leren naaien en ik begon met een linnen jurkje. Ik ben erg blij met het resultaat en heb het jurkje al een paar keer aangehad! Helaas komen enkele naden los na het wassen, blijkbaar rafelt linnen heel erg en zelfs met een zigzagsteek komt 1 van de mouwen steeds los. Ik hoop dat ik het toch gefixt krijg, want ik vind het jurkje zo fijn!

Instamonth may 2018 zolea my life in pictures instagram

18 mei opende de eerste Sostrene Grene in België in de stadsfeestzaal in Antwerpen. Ik mocht bij de opening zijn en kon het uiteraard niet laten om deze plantenpot op pootjes mee te nemen. Ik hoop dat de winkel binnenkort ook in Gent te vinden is!

Instamonth may 2018 zolea my life in pictures instagram

Nu ik toch de naaimachine van onder het stof had gehaal, maakte ik er ook meteen DIY boterhammenwraps mee. Even handig als de Boc’n Roll, maar dan zelfgemaakt. Het leuke bananenstofje komt van bij Kwantum (het is een tafelzeil).

Instamonth may 2018 zolea my life in pictures instagram

De uitwisbare notitieboekjes van GreenBook kregen heel wat respons. Blijkbaar ben ik niet de enige met een hoop half beschreven, mooie boekjes in de kast. De review lees je hier.

Instamonth may 2018 zolea my life in pictures instagram

Marina Miracle was een, voor mij, onbekend merk, maar ik zie dat ik niet de enige ben die dit pakketje mocht ontvangen. Even uitgebreid testen en dan lees je hier binnenkort een review!

Instamonth may 2018 zolea my life in pictures instagram

Eind mei trouwde een vriendin van mij en het werd een erg mooie, lieve dag! Ik heb er van genoten! We kregen deze leuke sleutelhangers als aandenken mee naar huis. Hoe schattig is dat?!

Instamonth may 2018 zolea my life in pictures instagram

Onze tomaten mogen dan wel klein blijven, de bramen doen het wél erg goed in de tuin!

Instamonth may 2018 zolea my life in pictures instagram

Met deze hitte ben ik de hele tijd aan het smeren, dus komen deze nieuwe producten van Weleda goed van pas. Ik ben bezig met een erg uitgebreid stuk rond zonbescherming en ben benieuwd of deze gezichtszonnecrème aan mijn eisen voldoet!

Het jaar is al weer ongeveer halfweg, wat gaat de lente toch altijd snel! Ik wens jullie een mooie maand toe!

Gerelateerde Artikelen

Instamonth october zolea blog

INSTAMONTH OCTOBER 2018

instamonth april 2016

INSTAMONTH SEPTEMBER 2016

DIY Upcycled gin bottle monkey47

INSTAMONTH JANUARY 2017

3 reacties op “INSTAMONTH MAY 2018”

Geef een reactie

CommentLuv badge