web analytics

INSTAMONTH MAY 2017

Wat een heerlijk weer is het! Eindelijk is de echte lente aangebroken, ook al voelt het een beetje als zomer. Ik ben hier een beetje afwezig, maar probeer toch af en toe wat te posten. Het is erg druk, dus het bloggen schiet er een beetje bij in. Vandaag neem ik jullie in deze Instamonth mee naar het voorbije mei!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Waarom deze foto gedraaid is, weet ik niet, maar dit was de eerste ochtend in ons eigen (huur)huisje. Ik vind het geweldig hoe de zon binnen schijnt ’s ochtends!

2017-02-16 16.51.07-1

Ik vind dat ‘thuis voelen’ ook veel te maken heeft met geuren. Daarom laat ik regelmatig een soy wax melt branden. Heerlijk!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Cïme kwam even terug met een nieuw product: de Green Tea Body Lotion. Binnenkort een review, want aan deze wazige foto heb je natuurlijk niet veel.

2017-02-25 09.32.16

Pascaud redt mijn huid tijdens deze zonnige dagen. Een SPF is erg belangrijk om huidveroudering en huidkanker tegen te gaan. Preventief werken is namelijk het enige wat je kan doen tegen beide dingen.

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Bloemen! Heerlijk vind ik het om verse bloemen in huis te hebben. Ze zorgen voor kleur en leven.

2017-05-13 15.51.23

We doen alles hier erg op het gemakje, zonder stress. Twee weken geleden verfden we de eerste kamer: de woonkamer. Toen konden we ook beginnen met de inrichting. Dat vind ik heel erg leuk om te doen! Er is nog veel werk, maar dat geeft niet. Alles op zijn tijd.

2017-05-14 20.13.44

Ranonkelseizoen! Deze knapperds zijn net geen twee weken mooi blijven staan.

2017-05-16 17.00.59

Het is erg fijn om een tuin te hebben, maar dat wil natuurlijk ook zeggen dat je af en toe het gras moet afrijden. Voorlopig vind ik dat super leuk om te doen, maar misschien ben ik het na de tiende keer ook wel al een beetje beu ;)

2017-05-17 20.04.39

Wat vinden jullie van mijn laatste plantenaanwinst? De pot komt van Intratuin en de Pilea Glauca ook. Hij groeit super hard! Inmiddels heeft het potje al een stuk langer haar.

2017-05-20 16.32.57

Nog een hoekje dat een beetje meer ‘af’ is. Hier staan een aantal van onze platen en boeken. Er zijn nog planken boven waar meer boeken op staan. Uiteraard kon een plantje niet ontbreken.

2017-05-23 16.41.05

Na de woonkamer, was onze slaapkamer aan de beurt. Ook die is nu lekker wit geverfd! Enkel de schouw moet nog even opgeschuurd worden en krijgt dan ook een vers laagje lak.

2017-05-25 15.16.10

Tijdens het verlengd weekend nam ik even echt verlof. Dan kies ik er vaak voor om wat te knutselen. Ik naaide deze leuke Ikea hack poef op een dagje en ben erg blij met het resultaat!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Ook de tuin kreeg een fleurige update. We hingen enkele hangplanten aan de muur en hebben nu ook een vierkante-meter-moestuin!

2017-05-29 16.56.08

Tijd voor nieuwe bloemen! Deze lelies staan er inmiddels erg mooi bij. Ze lijken niet te leiden onder de warmte, gelukkig.

Bij deze enkele sneak peaks in ons huisje en een update van mijn leven! In juli heb ik ‘vakantie’, want dan loopt mijn contract af bij mijn werk. Het is een verangingsopdracht dus ik ga binnenkort weer op zoek naar nieuw werk.

Hoe gaat het met jou?

Gerelateerde Artikelen

instagram tag

INSTAMONTH DECEMBER 2015

DIY Upcycled gin bottle monkey47

INSTAMONTH FEBRUARI 2017

instamonth october 2013

INSTAMONTH: OCTOBER 2013

7 reacties op “INSTAMONTH MAY 2017”

  1. Leuke foto’s! Fijn dat jullie je huisje beetje bij beetje kunnen inrichten. Kijk er ook naar uit! En dat fotokadertje vind ik echt super! Denk dat ik dat nog al eens heb gezegd op een foto ervan. :D

  2. Wat fijn hé, zo’n eigen huisje! Ik laat mijn tuintje dit jaar voor wat het is, zodat ik tijd heb om een goed moestuin plan te maken. Ik ga wat verder gaan dan een vierkante meter ^_^ het gras doe ik niet braaf elke week af zoals de meeste mensen. Ik vind het fijn als ’t er zo wat wild uitziet. Past bij mij :D veel plezier in je huisje ;)
    Jessi onlangs geplaatst..52 DIYs in 2017: AprilMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge