web analytics

INSTAMONTH MAY 2016

Mei was echt een topmaand! Heel druk (deadlines, thesis, examens etc), maar alles is goed gekomen en ik kijk met een tevreden gevoel terug op deze warme maand. Hoewel het door de deadlines wat rustiger was op de blog, bleef ik actief op Instagram. Vandaag een overzichtje van de voorbije maand!

PS: waar is de zon?

instamonth april 2016

instamonth may

1 mei begon alleszins al erg goed: ik haalde de 1000 volgers!

Je kan wel zeggen dat ik mijn hobby gevonden heb met dat haken… Dit topje werd verzonden naar zijn nieuwe eigenaar!

instamonth may

Het motto van Woden Character past ook wel bij mij.

Mei was best een mooie en warme maand, dus genoot ik daar van door buiten te studeren en uiteraard wat te ontspannen met haakwerk.

instamonth may

Voor moederdag stelde ik deze prachtige bos bloemen samen. Mama was er erg blij mee! Ik showde jullie ook mijn eerste Miss Green item. Zeker niet mijn laatste, als ik geld heb dan toch.

instamonth may

De thesisdeadline kwam steeds dichter bij, dus het werd werken geblazen.

Gelukkig mocht ik even ontspannen met een hair treatment bij Maysa Hairdresser in Gent. Ik was nog op zoek naar een echt goede kapper in Gent, maar die heb ik nu eindelijk gevonden!

instamonth may

EN JA HOOR: DEADLINE GEHAALD! Ik was zo blij toen ik eindelijk de ingebonden versie van mijn thesis in handen had!

instamonth may

Hoewel het weer steeds minder zomers werd, werden de pakketjes dat zeker niet. Pinita Colada van The Body Shop ruikt naar een tropische cocktail in een potje.

instamonth may

Dan kwam het leukste weekend van het jaar: de trouw van een vriendin! De laatste keer dat ik een trouw meemaakte was toen ik 6 was of zo, dus ik had er erg naar uit gekeken.

instamonth may

En het werd echt een heel mooie dag vol liefde! Ik heb er van genoten!

instamonth may

De Etsy bestellingen gaan goed tegenwoordig, dus ik zit regelmatig voor de computer te haken.

Als pauze uiteraard, want ik heb ook gewoon examens (de laatste ooit als het goed is!).

instamonth may

Ik heb reeds drie examens achter de rug en nog eentje te gaan. De druk is er nu wat af, aangezien ik veel tijd heb voor het laatste. Ik kijk er dus naar uit om weer wat meer tijd in mijn blog te kunnen stoppen!

Hopelijk wordt juni nog een stuk beter (qua weer, vrije tijd en mooie momenten). Geniet er van!

Je kan me altijd volgen op Instagram: @Zoe_Zolea!

Gerelateerde Artikelen

instamonth april 2016

INSTAMONTH SEPTEMBER 2016

Instamonth september 2013

INSTAMONTH SEPTEMBER 2013

13 reacties op “INSTAMONTH MAY 2016”

  1. Ohh ik word zo blij van je zomerse foto’s! En ik ga nu echt zo’n topje bestellen (ok: als m’n loon binnen is). Twijfel alleen nog tussen een bikini-topje of een wat langer topje..

  2. Veel succes met je laatste examens! Wat ga je doen nadat je afstudeert? Ik studeer ook af en weet niet wat ik wil doen… :)

    1. Ik zou het liefst een job vinden als pedagoog (graag in het onderwijs?) en daarnaast ook zelfstandige in bijberoep worden en mijn eigen webshop openen :) Maar eerst neem ik lekker een maand vakantie! Wat is jouw plan? Spannend he!

    1. Ja echt wel! Super vriendelijk en professioneel :) ook best goede producten (helaas ook wel wat L’Oréal en zo, maar dat is bijna altijd zo he)

Geef een reactie

CommentLuv badge