web analytics

INSTAMONTH MAY 2015

Mei is echt voorbij gevlogen, wat een cliché, maar wel echt waar. We zijn al weer dag twee van juni en ondanks de examens (tot 26 juni tedju) heb ik er toch zin in. Zou het iets te maken hebben met het nakende mooie weer? Eerst tijd voor een insta-overzichtje van mei!

Instamonth may 2015

instamonth may 2015

Ik begon mei een beetje droef (door het weer?) dus besloot mezelf op te vrolijken door plantjes te gaan kijken bij het lokale tuincentrum. Deze leuke vetplantjes kwamen niet mee naar huis, maar een aloë vera plant wel!

Ik hield ook voor het eerst een winactie via Instagram en verzond deze Pot’O Gold van Lush een tijdje later naar de winnares! Ik vind het eigenlijk best leuk om iets via Instagram te verloten, alleen jammer van die winactie-accounts…

Instamonth may 2015

Een superleuke actie van VLAM in mei was Floor On The Road. Daar kon je als student in verschillende steden een gratis plantje ophalen. Ik kreeg een leuke cactus! Dat deden ze om meer groen in je huis te promoten en studenten een hart onder de riem te steken. Mission accomplished!

Mr. M. (aka the boyfriend) kocht een nieuwe oude motor, dus na heel wat sleutelen moest die uiteraard getest worden! Eerst was ik een beetje bang, maar eigenlijk vind ik het heel erg leuk achterop!

instamonth may 2015

Na alle deadlines, presentaties, taken en stress had ik eindelijk nog eens tijd om te DIY’en. Deze Bath Melts zag je al voorbij komen! Juni is erg hectisch met de examens en in juli ben ik bijna de hele maand weg. Ik hoop dat ik toch tijd heb om nog wat te prutsen/DIY’en!

Halfweg mei vond The Gift Suite plaats. Een beetje een over-the-top-luxe-event waarbij een selecte groep BV’s (bekende Vlamingen) en bloggers een dagje werden ondergedompeld in allerlei nieuws van een aantal merken. Ik vond het echt heel erg leuk, maar besefte opnieuw dat ik daar als nuchtere Belg toch niet helemaal voor gemaakt ben… Ik schaamde me dood dat ik me zelfs ergerde aan hoe zwaar de goodiebags waren aangezien ik nog te voet richting station moet. Spoiled much?

Instamonth may 2015

Toch heb ik erg genoten van alle informatie, de gezellige sfeer en het contact met enkele lieve collega-bloggers! Door zo’n events heb ik toch het gevoel dat ik al wat bereikt heb met mijn blog en daar ben ik erg trots op!

De dag nadien moest ik natuurlijk al die leuke nieuwe producten testen. De Honey Bronze Tinted Leg Mist van The Body Shop (klik voor review) moest er eerst aan geloven. Heel leuk voor een niet permantent kleurtje!

instamonth may 2015

Het weekend nadien vierde mijn kleinste neefje zijn plechtige communie. We hadden zo veel geluk met het weer en het werd een erg gezellig buitenfeest! Nu zijn al mijn neefjes en nichtjes al zo oud… De laatste uit het lager onderwijs! :O

Omdat het toch een paar dagen mooi weer was, heb ik de nieuwe Virgin Mojito-lijn van The Body Shop (review) goed kunnen uittesten. Een frisse geur met munt en citroen die erg goed past bij de zomer.

Instamonth may 2015

Een update over mijn vensterbankmoestuin hebben jullie reeds gekregen (klik) en ze doen het nog steeds erg goed! Ondertussen zijn er al een hoop meer bloemen open, ben benieuwd wanneer ik de eerste kleine vruchtjes zal zien!

Eind mei = start van de examens. De komende weken zit ik vooral met ongewassen haar met mijn neus tussen de boeken. Statistiek is inmiddels voorbij, maar ging jammer genoeg niet zo vlot. Op mijn punten is het nog wachten tot 2 juli!

Instamonth may 2015

Om even te ontstressen ging we lekker eten en maakten we een wandeling langs het water. Als de zon schijnt is de wereld toch echt een stukje mooier he?

Hoewel de blauwe regen bij mijn vader er ook bij grijs weer prachtig uitziet! Ruikt trouwens nog beter, mmm!

Instamonth may 2015

Ik wacht nog steeds op temperaturen boven de 21 graden en besloot als studybreak alvast mijn nieuwe jumpsuit te verstellen (het decolleté was wel erg diep). Ik vind hem echt superleuk, maar een vriendin vond hem een beetje te ‘pattattenzakkerig’… Ik doe hem toch lekker aan!

De zelfgezaaide rucola en spinazie moesten er aan geloven. Ze waren echt lekker! Nog zo veel leuker om te weten dat je ze helemaal zelf hebt doen ‘opgroeien’, haha.

Ik heb juni alvast goed ingezet met leren en onze roadtrip door Amerika plannen. Iets waar ik heel erg naar uit kijk! Zo gaan die examens hopelijk een stuk sneller voorbij. Jij ook examens? Heel veel succes!

Gerelateerde Artikelen

Instamonth december 2013

INSTAMONTH DECEMBER 2013

Instamonth September 2014

INSTAMONTH SEPTEMBER 2014

Instamonth november zolea

INSTAMONTH NOVEMBER 2017

7 reacties op “INSTAMONTH MAY 2015”

Geef een reactie

CommentLuv badge