web analytics

INSTAMONTH MAY 2014

Oh hoi juni! Blij dat je er bent, tijd voor zon, het einde van de examens en vooral: THAILAND! 30 juni vertrekken we voor een maand. Deze maand beloofd dus veel goeds. Tijd om even terug te blikken op het voorbije mei.

Instamonth may

In mei …

instamonth may

… gingen we picknicken in het park met verse aardbeien! De rest van de dag bestond uit: lui zijn, kaarten, lachen, praten en een klein beetje leren.

… moest ik ook wat centjes verdienen bij Essenza.

instamonth may

… speelde ik nog eens voor spook met The Sacred Truth van Lush

… dronken we wijntjes aan het water in de zon

Instamonth may

… kreeg ik een heerlijke full body massage in het Sandton Grand Hotel Reylof, met prachtige binnentuin.

… ging ik dansen op een good-old chirofuif

Instamonth may

… leerde ik het stomste vak van de wereld (ja, nog erger dan statistiek!!). VANDAAG heb ik er examen van. Ik zie de toekomst somber in.

… mocht ik naar de opening van & Other Stories in Antwerpen (Korte Gasthuisstraat 17).

instamonth may zolea

… waande ik mij daar in fashion heaven

… kreeg ik een mini flesje champagne voor mij allen. Super!

instamonth may zolea

… probeerde ik ook wat van de zon te genieten door buiten te studeren

… kocht ik deze fijne BB cream en kreeg ik hem de week er na toegestuurd! Ik heb de nieuwe aan mijn kotgenote gegeven, die er erg blij mee was (dus geen winactie, sorry!).

instamonth may

… werd er nog een beetje gepicknickt

… ontving ik een pakketje met deze tan-stimulating pilletjes. Ik word sowieso snel bruin, maar ben benieuwd of het iets uitmaakt (ik ga ze een maand testen)

instamonth may zolea

… at ik een mini toverbal. En werd ik daar enorm nostalgisch over!

… kreeg ik een heerlijk ruikend pakketje van Lush! Aardbeien mousse in een potje

instamonth

… ging ik naar Gent Smaakt waar de lekkerste kaaskroketten te vinden waren. Dit leuke kraampje stond vroeger bij ons op de markt en na school op woensdag stond iedereen aan te schuiven. Nog een beetje nostalgie!

… had ik zin om mijn studie op te geven en gewoon de wereld rond te reizen. Meh, maakt studeren jullie ook vaak zo slechtgezind en humeurig?

Mei was wel oke, maar geen topmaand eigenlijk. Ik hoop dat juni hier verandering in brengt! Ik wens jullie een heerlijke maand toe vol met zon!

Gerelateerde Artikelen

instamonth august 2015

INSTAMONTH AUGUST 2015

Instamonth december 2018

INSTAMONTH JANUARY 2019

Instamonth november zolea

INSTAMONTH NOVEMBER 2017

13 reacties op “INSTAMONTH MAY 2014”

 1. Ziet er een toffe maand uit. Gek genoeg wordt ik vaak actiever en vrolijker van studeren! :p
  Om sneller bruin te worden kan je ook wat extra vitamine D nemen. Ik had daar vorig jaar een zwaar tekort aan en bleef al jaren bleek, ook tijdens de zomer. Vorig jaar werd het eindelijk opgemerkt dat het daaraan lag en heb ik supplementen gekregen, en ik ben nog nooit zo bruin geweest dan afgelopen zomer :D

 2. Ieeuw ik vind pillen slikken maar niks, dus voor mij ook geen snel bruiner wordende pillen. Ik ben wel benieuwd naar het effect.
  Studeren maakt me inderdaad ook depri. Door gebeurtenissen dit schooljaar, ga ik het jaar over doen (gelukkig wat gehaald is niet), maar dan ben ik nog een jaar langer aan het studeren…. Eerst maar kijken of ik mijn ‘P’ (propedeuse) van jaar 1 haal, anders moet ik alsnog stoppen.
  Jessica onlangs geplaatst..Day Zero Project – Andere bloggersMy Profile

 3. Studeren maakte mij super depri. Telkens weer. Nu ik heb besloten het bij dat ene diploma te laten en mijn master niet af te werken, voel ik me veel beter in mijn vel. Ik wil de wereld zien. Ervaringen opdoen is mij toch belangrijker dan nog een diploma :) succes met je examens! Je maand zag gezellig uit!
  Jessi onlangs geplaatst..Over een enquêteMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge