web analytics

INSTAMONTH MARCH 2018

Vrolijk Pasen! Hopelijk genieten jullie van het verlengde weekend en het heerlijke eten. Zelf heb ik nu Paasvakantie, dus ik kan lekker allerlei taken gaan verbeteren en donderdag trekken we voor een paar dagen naar Kopenhagen! Maart was een mooie maand met wat zon, wat uitstapjes en voldoende werk.

DIY woven pillow velvet weven veritas kussensloop naaien

Instamonth march 2018

Maart begon echt ijskoud en de drang naar wat lentezon werd elke dag groter. Deze foto is van de shoot voor Flair in september en hoewel het toen herfst werd, ziet hij er lekker lenteachtig uit, toch?

Instamonth march 2018

En toen lag er plots weer wat sneeuw! Ik hou best wel van wat sneeuw, maar dan in december of zo, niet in maart. Gelukkig wel het ideale weer om mijn nieuwe Maium regenjas uit te proberen.

Instamonth march 2018

Ik ben nu al een paar maand aan het experimenteren met zelfgemaakte shampoobars en we gebruiken hier nu niks anders meer. Ik ben er zo blij mee! Ik speel met het idee om hier een workshop rond te geven, wat denken jullie?

Instamonth march 2018

Instamonth march 2018

Begin maart opende All About Eve in Hasselt (Ridderstraat 5) en aangezien mijn kaarsen niet allemaal heelhuids waren aangekomen (foei BPost!), maakten we een roadtrip naar de andere kant van het land op de dag van de opening. Het was best een mooie dag en Hasselt is een erg leuke stad om te ontdekken!

Instamonth march 2018

Nu de zon wat vaker schijnt, vond ik het wel eens tijd om mijn vingerplant en polkadot begonia te proberen stekken. Ondertussen zijn we drie weken verder en de begonia heeft een paar kleine worteltjes! De vingerplant doet nog niet zo veel, maar groeit wel nog, dus ik ben benieuwd of ik daar binnnekort ook wat nieuw leven zie verschijnen.

Instamonth march 2018

Instamonth march 2018

Instamonth march 2018

In maart was ik de creatieve vibe een beetje kwijt. Dat is niet altijd slecht, want er zijn veel projectjes die ik niet meteen af maak omdat ik al weer een nieuw idee wil uitvoeren. Ik werkte deze maand dus wat zaken af die al een tijdje lagen te wachten, zoals dit gehaakte babydekentje. Ik kan het resultaat nog niet tonen, aangezien de desbetreffende baby nog niet geboren werd ;)

Instamonth march 2018

Toch kon ik gelukkig mijn DIY-ei kwijt in een aantal kleine projectjes, zoals deze geboortegeschenkkaarsjes voor Faber! Faber kwam dit weekend ter wereld en de kaarsjes worden dus nu uitgedeeld bij de doopsuiker. Zo leuk!

Instamonth march 2018

Nog een klein project voor een baby’tje: een handdoekje met kap, oftewel: de badcape. Ook hier binnenkort meer foto’s van!

Instamonth march 2018

Bij Kwantum in Sint-Niklaas hadden ze enkele leuke koopjes liggen en zo kwam deze spiegel bij ons aan de muur te hangen. Mijn DIY model vind ik nog steeds geweldig, maar deze is ook erg leuk!

Instamonth march 2018

Instamonth march 2018

Veel groen weer op mijn feed! Daar word ik altijd blij van :) Hierboven zie je mijn laatste uitprobeersel: de solid conditioner. Nu ook al weer enkele weken in gebruik en voorlopig erg tevreden mee! Benieuwd naar een recept?

Instamonth march 2018

Vroeger was ik echt zo’n leesbeest. Ik kon wel elke dag een boek lezen als ik daar tijd voor had! Inmiddels neemt het internet een groot deel van mijn vrije tijd in en daar baal ik soms wel van. Ik probeer wat vaker bewust te gaan lezen, in plaats van doelloos Pinterest af te schuimen.

Instamonth march 2018

Zeker nu mijn pottenbakkerscursus voorbij is! Die twee uur in de week waarin ik bezig was met klei waren zo ontspannend. De resultaten zie ik zelf pas volgende week (boehoe!), maar dit potje was wel al klaar en mocht mee naar huis. Veelbelovend, toch?

Instamonth march 2018

Vorig weekend gaf ik nog eens een workshop: zeep en kaarsen maken! Voor de gelegenheid bakte ik ook nog eens een cake.

Instamonth march 2018

Instamonth march 2018

Instamonth march 2018

Ik nam deze winter een winterstop wat events betreft, maar nu het lente wordt, zeg ik weer wat vaker toe. Zo was ik te gast in De Serre in Antwerpen voor de launch van Oh My Party! Wegwerpservies is nu niet zo mijn ding (ook al was alles erg mooi), maar ik was wel blij te weten dat de ballonnen biologisch afbreekbaar zijn! Het is nog steeds geen goed idee om ballonnen op te laten, want het afbreken van een ballon duurt heel erg lang. Niet doen dus, gewoon in de vuilbak na gebruik!

Instamonth march 2018

De dag nadien stond ik weer in Antwerpen voor de launch van de nieuwe Kruidvat lijnen. Eentje daarvan is vegan en Natrue gecertificeerd, hoera! Ideaal voor wie op zoek is naar budgetvriendelijke, vegan producten. De ingrediënten zijn ‘wel oké’, maar toch vind je alcohol en parfum in de meeste producten terug. Ik test de producten nog even wat uitgebreider voor ik er echt een oordeel over vel.

Instamonth march 2018

En dan werd het al de laatste dag van maart. Een spannende dag, want Just Hazel vroeg me om samen met enkele andere ecobloggers model te staan voor hun lente en zomercollectie. Het werd een erg leuke dag en ik ben heel erg benieuwd naar het resultaat. Ik zette ondertussen ook al een aantal kledingstukken op mijn wishlist, woeps!

Ik zag dat het volgend weekend lekker weer zou worden, woehoe! Geniet er van!

Gerelateerde Artikelen

Zolea instamonth october geurkaarsen scented candles

INSTAMONTH OCTOBER 2017

2018 goede voornemens

INSTAMONTH JANUARY 2018

4 reacties op “INSTAMONTH MARCH 2018”

Geef een reactie

CommentLuv badge